zondag 2 oktober 2022

Te laat maar toch tevreden.

  Ed vroeg afgelopen woensdag ochtend week of ik niet "even" een kaartje kon maken voor Floor, het hondje van Daphne dat zo mooi haar examen heeft gedaan van de puppycursus. Nou moet je dat niet zo maar aan mij vragen want ik loop altijd een tijdje te denken hoe of wat ik iets ga doen dus, "nee Ed, dat kan ik niet hoor op zo'n korte termijn:" ( hij wilde het "nu" hebben om bij een verrassing te doen wat hij aan het maken was voor Floor).  Maar...toen zag ik bij diverse mensen hun kaarten die ze hadden gemaakt voor het kleurenkaartenteam en hup, daar zat ik in mijn knutselhoek want grijs en stevig oranje daar had ik meteen een idee bij vooral met het leuke voorbeeld van Daphne met die afgescheurde restjes. 

Ik maakte deze kaart voor Daphne en Floor en deed er een klein bedragje bij om wat hondensnoepjes te kopen, Ed had  een bronzen medaille gemaakt voor Floor ook met een snoertje van honden snoepjes, jammer genoeg had hij dat al ingepakt dus kan ik het niet meer laten zien hier. Misschien doet Daphne dat wel als het is gearriveerd.

Nu komt de grap. Ik wilde de kaart ook linken naar KKT, mooi mis dus, dat had ik  maandag al moeten doen zag ik 😂😂.  Mag evengoed de pret niet drukken. Floor en Daphne een kaartje, Ed tevreden en ik heb plezier gehad met het maken en echt wel grijs met "stevig" oranje.

Liefs en groetjes


7 opmerkingen:

GerJanne zei

Nou Marja, hij is superleuk! En dat heb je heel snel gedaan. Het KKT is altijd de laatste woensdag van de maand. Volgende maand??

Elly zei

Je kaart is super, en herkenbaar hoor, mij moet je ook niet vragen op het laatste moment echt niks voor mij.
En wat lief wat jullie gedaan hebben ook.
Leuke post om te lezen, groetjes Elly

Angélique zei

Je hebt er toch een heel leuke kaart van gemaakt, ook al moest het snel, het is een heel vrolijke geworden.

Martha zei

Wat een vrolijk leuk kaartje, Marja
En die medaille vind ik ook zo leuk bedacht van je man Ed
Superprestatie van Daphne wn Floortje!
Liefs Martha

Wilma zei

Je hebt ondanks alles toch in korte tijd 'n heel mooi en speciaal kaartje weten te toveren Marja! Knap gedaan.
Fijne dag nog.
GROET, Wilma.

stoeienmetstempels.nl zei

hahaha, ondanks dat je te laat was bij KKT is het toch een leuke kaart geworden.Echt wel grijs met stevig oranje!
groetjes Alma

Dora zei

Mooie kaart