maandag 19 februari 2024

Mijn blauwe periode 2

 Zoals ik gisteren al schreef, maakte ik nog een paar kaarten met het blauwe cardstock van mijn vriendin en haar overgebleven vierkantjes.

Ik had er een ondergrond mee beplakt maar had geen zin meer om in hetzelfde door te gaan. Toen mocht ik Daphne's snijmal lenen en gebruikte die. Dat is trouwens ook wat, daar kun je mee aan de gang blijven want als je gaat snijden houd je altijd wat over waar je dan weer iets anders mee kan doen. Kijk, de eerste kaart begon ik mee......daar hield ik de achtergrond van de tweede van over en de derde kaart moest ik wel maken want ik had de letters over omdat ik die niet mooi vond in de tweede kaart pfft. Ik moest mezelf echt stoppen maar heb nu nog één "Hoera" op mijn tafel liggen, daar wacht ik maar mee, komt wel weer een keer op mijn weg hoop ik.

Dus, net dank aan mijn vriendin, weer drie kaartjes rijker ik bewaar ze voor een mannen verjaardag.

Groetjes en liefs

         

7 opmerkingen:

Freubelmina zei

Wat een schitterende serie blauwe kaarten maakte jij Marja, ik heb die van gisteren ook vergroot bewonderd!
Jij hebt een mooi voorraadje xx

Angélique zei

Ik vind ze gaaf, vooral die eerste.
Die stans is heel handig, ook als je een beetje inspiratieloos bent, maar ook heel leuk om er kleine voorwerpen aan toe te voegen die op de ontvanger slaan.

Martha zei

Prachtige kaarten Marja
Ja die stans heb ik ook en komt mij ook vaak goed van pas!
Leuk dat blauw!
Fijne dag liefs Martha

alma.heijenk@gmail.com zei

o hahaha leuke serie en nu kun je geen hoera meer zien?
groetjes alma

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw, jij bent lekker bezig geweest Marja. gisteren al zo leuk met al die blauwe vierkantjes en nu vandaag met die grote letterstans. Ik vind ze heel gaaf en het doet me ook een beetje aan Delfts blauwe tegeltjes denken. Ze kunnen zeker ook naar een vrouwelijke jarige hoor, ik houd ook wel van blauw hihi.
Alvast een hele fijne dag morgen, dan is het 3x hoera voor jou. Geniet ervan.
Lieve groetjes Miranda

!neke zei

Gave serie !!!!!
groeten Ineke

GerJanne zei

Oh ja, dat herken ik wel met meer snijmallen. Dan houd je weer wat over waar je verder mee kunt (en zonde vindt om weg te doen) Ze zijn allemaal mooi! En zo heb je weer wat voorraad ook!
Heel fijne dag morgen!