donderdag 29 februari 2024

Kerstkaartendonderdag.

 Inmiddels heb ik al 21 kaarten in voorraad maar dat is wel met een beetje vals spelen want er zijn kaarten van vorig jaar over gebleven. Deze week was een enerverende week voor ons. Het plekje op mijn oor waardoor in september 2022 mijn knieoperatie niet door kon gaan en wat volgens de dermatoloog alleen maar zonneschade was bleek toch afgelopen december een huiskanker te zijn. Gelukkig van een soort dat zich bijna nooit uitzaait dus er was geen haast om het weg te halen. Uiteindelijk is het dinsdag gebeurd via de Mohs techniek. en ik was er de hele dag zoet mee. Toch allemaal wel een beetje spannend maar alles is weg en dat is het belangrijkste. Dus nu ben ik een beetje aan het "rommelen" er komt niet veel uit mijn handen, de verdovingen waren vrij sterk en daar heb ik een beetje last van.

Gelukkig heb ik nog een kerstkaart in voorraad die ik nog niet op mijn blog had gezet en die ga ik  weer linken naar 52 WTC kan ik toch mee doen deze week en nu ik het terug zie vind ik het eigenlijk z\elf best een leuke kaart, het is een leuk model.  

Fijne dag en liefs van mij14 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Schitterende kaart en model Marja. Goed dat er nu goed naar gekeken is en het weg gehaald is. Brengt toch heel wat spanning met zich mee.
Groetjes, Anita

Annemarie en Merit zei

Wat een mooi kerstkaartje laat je zien vandaag, leuk gemaakt! Gezellig dat je meedoet bij 52WTC! Wat ellendig dat het plekje op je oor toch niet goed was.. gelukkig hebben ze alles weg kunnen halen. Is toch altijd weer spannend!

Liefs, Merit en Annemarie
DT52WTC

Marijke zei

Wat een mooi kaartje met dit modelletje! Mooi gemaakt! Vervelend van je oor! Hopelijk nu voorgoed weg! Altijd nare dingen zoiets! Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke

Nancy Soetaert zei

leuk kaartmodelletje, goed om wat dessinpapier op te maken...

fijn dat ze alles weg hebben kunnen halen van dat 'plekje'. Hopelijk blijft alles goed zo.
Groetejs
Nancy WTC

Wies zei

Mooie kerstkaart en ook een leuk model. Fijn dat het plekje op je oor nu is weggehaald. Ik heb even opgezocht wat de Mohs techniek is. Vandaar dat je er ook zo lang zoet mee was. Ik hoop dat je in het weekend geen nawerking meer hebt van de verdoving.

Henriët zei

Hele leuke kaart met de leuke papiertjes, het leuke afdrukje en het leuke modelletje.
Gelukkig dat ze het plekje op je oor goed weg konden halen.
Groetjes van Henriët

joke zei

Fijn dat het plekje op je oor nu weggehaald is, spannend altijd, maar fijn dat ze alles weg hebben kunnen halen. Veel sterkte nog. De kerstkaart is schitterend met dit leuke model.
Groetjes Joke

bolletjelucky.blogspot.com zei

Fijn dat er serieus naar gekeken is en dat alles weg is Marja. Logisch dat je wat uit je doen bent. Je kerstkaart is een mooie kaart in een leuk model. Het leuke afdrukje is mooi ingekleurd en je hebt vrolijk dessin-papier gebruikt.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Nelleke zei

Leuke kaart en model, het papier is mooi het plaatje ook. Daar kan je mee voor de dag komen. Gelukkig dat alles weg is, en dat je wat kachelig bent na zo’n ingreep is helemaal niet raar. Gelukkig dat alles weg is en en voorspoedig verder herstel. Groetjes Nelleke

Freubelmina zei

Oef dat is toch niet niks Marja…krijg je nog een uitslag of was het dit? Doe maar rustig aan!
Je kaartje is top, gaaf modelletje xx

Elly zei

Een prachtige kaart! O erg, ik wens je veel sterkte. Deze techniek wilde ze toen bij mijn gezicht (oog nu 3 jaar geleden) ook doen, maar uiteindelijk deed mijn dermatoloog het toch zelf. Want anders ben je er idd bijna een hele dag wel mee zoet.
Groetjes Elly

Angélique zei

Oei, dat is spannend, fijn dat je het nu achter de rug hebt.
Je kerstkaart is heel mooi, een heel leuk model dat je mooi hebt aangekleed.

Martha zei

Mooie kerstkaart Marja
O dat was dus best spannend, kan me goed voorstellen dat je dan toch wat aangedaan bent, sterkte!
Liefs Martha

!neke zei

Hij is super leuk Marja !!!!
groeten Ineke
DT52WTC