zaterdag 26 januari 2019

En ik ga nog wel even door (denk ik)..

Met van alles ben ik bezig. Ik heb twee achtergrondjes liggen voor mixed media. Beplakt met krantpapier, muziekpapier en bloemetjes enz. Zo leuk. Ik had ze even in een boek gelegd om plat te laten worden, het was een beetje krom getrokken door de gesso die ik er op had gedaan.
Ja en toen lag daar een label die aan een wijnfles had gezeten en waarvan ik had gedacht dat ik er misschien tzt iets me kon doen.
Daar ben ik toen maar mee aan het experimenteren gegaan. Zo leuk, op een gegeven moment gaat het met mij "aan de haal". Er komt heel iets anders uit dan ik had bedacht, het ontwikkeld zichzelf zeg maar.
Een hele tijd geleden kocht ik een flink aantal flesjes met acrylverf, dat was nogal oud dus ik moet het flink doorroeren, daar ben je dan toch ook wel een tijdje mee bezig. Maar ik vind het van die mooie kleuren dat ik het er wel voor over heb.
Nu mijn creatie. Zelf vind ik dat er wel iets meer kleur
in had gekund  maar houd het er maar op dat ik nog een beginneling ben.
Ik vind het wel leuk geworden. Mijn man vroeg: "wat ga je er nu mee doen?" Tja….wat ga ik er nu mee doen? Geen idee, misschien gewoon op mijn zolder ergens ophangen. In ieder geval ben ik weer lekker bezig geweest.
Fijn week end allemaal. Ik ben een hele grote pan erwtensoep aan het maken, krijg morgen bezoek.
Groetjes

8 opmerkingen:

Crealientje zei

Deze is ook erg mooi!
Stuk rustiger dan die hier onder. Zeker zo mooi.
OOhh lekker erwtensoep, vooal met dit weer.
Veel plezier morgen.
Lieve groetjes Crealientje.

!neke zei

Super gaaf ! Je bent lekker bezig zo , en tja wat doe je ermee....
Van genieten !

Sarah zei

Tof om zo lekker bezig te zijn!
Leuk resultaat. X

Daphne zei

Deze is ook prachtig mam.
Heel anders dan de vorige, maar zeker zo mooi.
Ik ben het niet met je eens, dat er meer kleur in kan, ik vind juist deze combina6wat rustiger en heel mooi bij de houten letters en toren passen.

GerJanne zei

Ik vind hem supergaaf! En je wet toch maar nooit, misschien gaat en van je kleinkinderen een keer naar Parijs. Dan heb je een leuke label klaarliggen!

Martha zei

Hoi hoi Marja
Mooi deze creatie prachtig zoals alles bij elkaar past!
Heerlijk lekker knutselen dat vind ik ook fijn!
Lekker erwtensoep, geniet ervan
Liefs Martha

Joanne kramer zei

Deze is mooi! Super! groetjes Joanne

Angelique zei

Prachtig label, hele mooie kleuren. Knap om zo lekker ongecontroleerd aan de slag te gaan. Ik heb de neiging om heel gestructureerd te werk te gaan en dan krijg je niet zulke gave achtergronden.
lieve groetjes Angelique