woensdag 27 december 2023

Beterschap kaart

 Hopelijk hebben jullie allemaal plezierige kerstdagen gehad. Wij in ieder geval wel. Onze twee dochters en schoonzoon waren hier en onze oudste kleinzoon met zijn vriendin maar ook de andere twee kleinkinderen zijn langs geweest, de één een dagje eerder en de ander met een bliksem bezoek, allebei met hun vriend en vriendin.

De vriendin van Mylo was net voor de kerst aan haar oor geopereerd en moest  rustig aan doen dus erg lief dat ze toch nog even een klein cadeautje kwamen brengen.

Voor zijn vriendin maakte ik gisteren snel een kaartje met het model dat jullie bij Daphne haar post van 26 december uitgebreid kunnen vinden. Makkelijk om te maken en toch een beetje apart. Ook ik maakte er al meerdere kaarten mee, vooral kerstkaarten voor het aankomende jaar 😃.

Het kaartje gaat straks meteen op de bus. Zo makkelijk die kerstzegels, hoef je niet zo op het gewicht te letten. Het kaartje is opgevouwen, 8 cm breed. Ik doe er een bescherm laagje omheen en dan gaat hij



in een gewone enveloppe. Na de kerstkaarten is dit weer een "lief " kaartje toch? 

Fijne dag en liefs van mij.




6 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een heel lief kaartje Marja in een mooi model, mooie kleurtjes ook. Fijn dat jullie zo genoten hebben van de kerstdagen. Op naar oud en nieuw.
Lieve groetjes Miranda

Nelleke zei

Gezellig hè als iedereen ook de kleinkinderen langs komen. Je maakte een lief kaartje voor de vriendin van Mylo. Mooi model ook. Groetjes Nelleke

GerJanne zei

Heel leuke kaart Marja! Is inderdaad een tof model. Fijn dat jullie zo'n gezellige aanwaaikerst hadden.. tenminste wat kleinkinderen betreft. En op de valreep nog gefeliciteerd met jullie trouwdag!

Daphne zei

Kijk nou, mam.....wat een schatje is dit.
Jessy gaat dit super leuk vinden, weet ik zeker, wat een mooi dp.
Zo leuk om dit model te zien in "geen Kerstkaart".
Lief hoor, om haar een kaartje te sturen.

Martha zei

Prachtig kaartje Marja
Wat een lief dessinpapier heb je gebruikt!
Dat zal Jessy erg leuk vinden
Leuk dat de kerstdagen zo gezellig waren!
Liefs Martha

Elly zei

Een geweldige kaart met mooi dsp.
Heerlijk dat je zo terugkunt kijken op de fijne feestdagen.
Groetjes Elly