knutsels en kadootjes

maandag 10 maart 2014

Jade jarig!

Gisteren werd onze kleindochter al weer 8 jaar. Wat gaat de tijd toch snel.
Ze wil heel graag meisjes lego hebben dus werd het geld geven.
We doen er wel altijd een klein cadeautje bij anders is het zo kaal en kinderen vinden het toch altijd leuk om een pakje uit te pakken.
Voor haar kocht ik wat foam stickers, natuurlijk bij de Action en iets om zelf in elkaar te knutselen.
Een tijdje geleden liep ik bij Xenos en daar hadden ze de cijfer 8 van karton of wat  is het eigenlijk??? te koop voor € 0,50. Gelukkig dacht ik eraan dat Jade 8 zou gaan worden. Bij de Action de namaak decopatch gekocht en de 8 eerst wit geverfd, daarna beplakt met zelfgemaakte mod podge.
Ook een kaartje voor het geld, dit is weer van een scetch en ik leer nooit om te noteren waar die vandaan is gekomen dus dat weet ik nu niet meer. Als je denkt: dat wil ik wel even vermeld hebben, stuur een berichtje en ik doe het alsnog.
Vandaag is Jade's moeder, Daphne, jarig en haar kaart verschijnt een dezer dagen wel weer.
Fijne dag met de heerlijke weer en groetjes

9 opmerkingen:

Ingrid Reyners zei

Wat mooi gemaakt allemaal voor je kleindochter Jade, daar zal ze zeker heel blij mee zijn geweest, echte meidenkleurtjes Marja. Fijne dag, groetjes, Ingrid.

Annemiek zei

Nog gefeliciteerd met je kleindochter en voor vandaag met je dochter. Wat een mooi meisjes kadootje heb je gemaakt. Dat viel vast goed in de smaak. Veel plezier vandaag

Joanne kramer zei

Van harte met je kleindochter en dochter! Wat heb je dit mooi gemaakt. Leuk is dat om zo'n letter te pimpen. Heb je knap gedaan! groetjes Joanne

Rosina zei

Heel mooi heb je die 8 opgepimpt en ook het kaartje is superleuk...lekkere rose kleurtjes...dat zal je kleindochter wel heel erg leuk gevonden hebben Marja...nog gefeliciteerd met haar verjaardag....

groetjes Rosina

GerJanne zei

Hoi Marja,
wat een geweldig cadeau heb je voor Jade gemaakt. Leuk zo'n 8 versieren en bekleden.
Zal e vast heel mooi vinden!
Je kaartje is ook erg leuk. Hij is van de liftchallenge van een paar weken gelden. Ik heb hem ook bewaard, want hij is super gaaf. En gefeliciteerd met Jade en vandaag natuurlijk met Daphne!
Groetjes,
GerJanne

Ans Gilbert zei

Hoi Marja,
Wat leuk gedaan, prachtige 8 heb je gepimpt en ook je kaartje is lief, gefeliciteerd met je jarige kleindochter, groetjes Ans

Diny zei

Dat heb je leuk gedaan Marja!
Het is ook heel erg leuk om voor je kleinkind wat te maken he....mooi cadeau hoor!
Ook je kaartje ziet er heel mooi uit.

Groetjes Diny

Willy zei

Nog gefeliciteerd met je kleindochter en natuurlijk met Daphne. Leuke meisjes dingen heb je voor haar gemaakt daar is ze vast minstens zo blij mee als het geld, fijne dag vandaag!

Daatje zei

Hoi hoi Marja,
allereerst nog van harte met je dochter en kleindochter,
wat heb je een mooi kaartje gemaakt zo lief van kleur!
Cijfer 8 vind ik ook helemaal prachtig bekleedt, daar zal je kleindochter toch wel blij mee zijn geweest!
Groetjes van Daatje