knutsels en kadootjes

woensdag 19 maart 2014

Hartjes van Jade

Omdat mijn man op 29 januari jarig is en ik op 20 februari en onze families niet direct naast de deur wonen, vieren wij onze verjaardagen op één dag en dan ergens "tussenin".
Deze keer was het dichter bij de echte verjaardag van Oped (opa Ed) en hij kreeg een cadeautje van Jade. Ik was nog niet aan de beurt en dat vond ze een beetje zielig. Ze had voor mij toen maar snel een heleboel hartjes en vlindertjes uit geponst en stukjes papier gescheurd. Dit in een schaal meegenomen en ze fluisterde in mijn oor dat het confetti was.Ach, zo lief.
Nu zag ik ergens (weet natuurlijk weer niet bij wie) dat iemand een ovaal op een kaart had geplakt en daaroverheen een randje van bloemetjes en vlindertjes.
Dus, op een goed moment ben ik de hartjes maar gaan plakken. Twee zonnetjes lagen al weken op mijn werkplek en tijdens het plakken bedacht ik om ze erbij te doen. Stempel past ook mooi en: zie daar, je hebt een kaart. Zo maar uit het niets.
Fijne dag verder, hebben jullie al gestemd?
groetjes Marja

5 opmerkingen:

GerJanne zei

Superleuk en vrolijk kaartje! En wat lief zeg die speciale confetti! Wat zijn kinderen toch vaak origineel, he?
Lieve groet,
GerJanne

Rosina zei

Heel lief kaartje Marja, ja zo kan spontaan een creatief idee boven komen borrelen....met een positief resultaat zie je wel....
Nog en alvast gefeliciteerd met jullie verjaardagen....

groetjes Rosina

Diny zei

Wat heb je dat leuk verwerkt zo Marja....soms komt er ineens een idee....en daar moet je dan maar snel wat mee doen....voor je het weet is het weer weg....haha!
Het is je goed gelukt er een mooi kaartje van te maken.

Groetjes Diny

Joanne kramer zei

Wat een leuk verhaal! En wat is deze kaart heerlijk zonnig geworden! groetjes Joanne

Daphne Coers zei

Nou ja mam....WAT LEUK!!!!
(Heb je het idee soms gezien bij BlogBlom?)
Ik zal hem aan Jade laten zien, ze zal wel trots zijn dat je er zo'n mooie kaart van gemaakt hebt