donderdag 27 maart 2014

Het is al weer donderdag.

Tijd voor een Kerstkaart.
Toen ik op 22 februari een workshop volgde bij Dora kregen van Mariëtte twee Cards only Kerstspecials. Daar was ik toch zo blij mee. Ik ben een echt boekjes mens en blader ze vele malen door.
In het blad van 2011 stond een Kerstkaart van ene Christa Halbesma die mij erg aansprak.
Ik heb hem gelift.
Op de originele zijn de opgeplakte labeltjes rechthoekig. Ik heb die nestabilitie (zo heet dat toch) niet dus maakte ik ze vierkant.
Deze gaat weer naar Yvonne's 52 weeks of christmas.
Fijne dag en groetjes

11 opmerkingen:

 1. Hoi Marja! Wow, wat een mooie kaart! Prachtige kleuren ook! Erg leuk gemaakt :)

  Fijne middag, liefs Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk gedaan Marja....fijn he om in zulke boekjes te kijken....en je doet altijd weer ideetjes op zie je wel.Je kaartje ziet er erg leuk uit!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi kaartje Marja....leuk gedaan....prachtige sketch ook....

  Groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes heeft je kaart. Je andere posten ook bekeken, en wat een idee om op 21 maart narcissen te gaan kopen. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed dat je nog steeds de kerstkaarten maakt. Ik vind deze ook erg leuk, met name omdat het eens niet in de traditionele kerstkleuren is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart in mooie kleuren! Ik blader ook veel door die prachtige tijdschriften...helaas komt de inspiratie nog niet echt.. Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk kaartje!
  Vrolijke kleuren en erg leuk met die vormen in het midden.
  Lieve groet, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi, en wat is dat heerlijk hè, om met een tijdschrift op schoot inspiratie op te doen hè?! Ik heb zelf ook nog een hele stapel cards onley liggen waar ik regelmatig even in blader. Ik vind jouw kaart

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi, hi, vervolg: ook weer super, leuke kleurtjes en de verschillende patroontjes ib de kadertjes vind ik ook een erg leuk idee!

   Verwijderen
 9. Wat een lieve kleurtjes mam, echt een mooie kaart

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Marja,
  Ik kon je mail nergens vinden, dus doe ik het even zo...

  In de herfstvakantie ga ik op een heel bijzondere expeditie: de Edukans Onderwijsexpeditie naar Ethiopië. Met een team van toekomstig leerkrachten ga ik in Ethiopië onderzoeken hoe het onderwijs in elkaar steekt en ervaren we hoe het is om daar zelf les te geven. Hierdoor ontdekken we de verschillen tussen het onderwijs in ontwikkelingslanden en het onderwijs in Nederland. Ik weet zeker dat deze expeditie een geweldige, waardevolle ervaring wordt.

  In Ethiopië is naar school gaan niet vanzelfsprekend. Terwijl onderwijs de basis is voor een betere toekomst. Met de Edukans Onderwijsexpeditie kunnen wij daadwerkelijk kansarme kinderen naar school helpen. Want de opbrengst van de acties die we houden, gaat naar een aantal onderwijsprojecten die we in Ethiopië bezoeken.

  Aan deze Onderwijsexpeditie zit een kostenplaatje. Ik betaal zelf mijn vlieg- en verblijfkosten en daarnaast heb ik toegezegd tenminste €1000,- bij elkaar krijgen voor onderwijsprojecten in Ethiopië. Als toekomstig leerkracht vind ik het heel belangrijk dat alle kinderen naar school kunnen!
  Mijn concrete vraag aan u is of u iets wilt sponsoren wat ik kan verkopen. Denk aan uw kaarten, posters of andere producten, waarvan de opbrengst naar mijn doel gaat. Ook kunt u natuurlijk zelf iets verkopen en de opbrengst (of een deel) aan mij schenken. Eerder is er een kaartenactie gehouden, waarvan een deel van de opbrengst naar mij ging. Deze actie is erg goed gegaan en heeft een bedrag van € 55,- opgebracht. Op mijn blog plaats ik maandelijks een Edukans Update, hier kunt u ook nog een kijkje op nemen voor meer informatie: theezakjes-rensina.blogspot.nl

  Mocht u een gift willen overmaken, dan kan dat via mijn persoonlijke actiewebsite http://rensinasteursma.inactievooredukans.nl. Ook laat ik u door een verslag op mijn website weten hoe alles is verlopen. Daarin vermeld ik ook alle sponsoren! Ik hoor graag uw reactie.

  Alvast bedankt voor uw inspanning!
  Vriendelijke groet,
  Rensina Steursma
  rensinasteursma@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen