dinsdag 23 mei 2023

Ik dacht te laat te zijn.

Bij de Liftchallenge is een leuke challenge, tenminste dat vind ik. Maak een kaart in verschillende kleurvlakken of design papier met een zwart wit afbeelding als focal point.

Daar kon ik wel iets mee dacht ik en maakte er meteen drie. Twee voor de voorraad en één voor een vriendin van onze kleinzoon die, na een heel spannende dag is aangenomen bij Artez, hier in Zwolle en dat is een hbo opleiding in o.a. kunst. Zij is een tijdje terug samen met onze kleinzoon een paar dagen naar Parijs geweest en heeft ons toen foto's en kleine filmpjes gestuurd wat wij erg leuk vonden. Vandaar de Eiffeltoren.

Momenteel ben ik veel weg, heb niet veel tijd om te reageren op jullie berichten, dat vind ik erg jammer maar ik kan niet alles en ook mijn blog staat op een laag pitje. Gelukkig zijn we nu een dag of drie thuis en kwam ik tot de ontdekking dat ik toch nog mijn kaart kan linken naar Liftchallenge, ik dacht dat 22 mei de laatste dag was maar het is de 26e pas. pfft, dus nog op tijd.



Veel leifs van mij en fijne avond.



10 opmerkingen:

Daphne zei

Wat een leuke serie is dit mam!!
De stempels die je gebruikt hebt zo'n heel geschikt voor deze challenge.
Ik vind de kleurige achtergrond ook heel erg leuk.
Deze challenge is een blijvertje, ik vind het zó leuk.

Angélique zei

Leuke vrolijke kaarten!

Elly zei

Een mooie set kaarten heb je gemaakt.
lekker genieten hoor het bloggen komt wel weer, nu buiten zijn.
Groetjes Elly

Diny zei

wat ontzettend leuk gedaan allemaal Marja....en je bent gelukkig nog op tijd!
Groetjes Diny

Marjan zei

Zomaar een hele serie, dat kan ook heel goed met deze liftkaart. Ze zijn alle drie erg leuk geworden met leuke stempels als blikvanger. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge en ja hoor, ruim op tijd!

Martha zei

Mooie kaarten Marja
Gewoon lekker genieten op jullie eigen wijze
Liefs Martha

!neke zei

Alle 3 heel leuk !!!!
Mooie kleuren !!!
Groeten Ineke

Nelleke zei

Leuke kaarten maakte je voor deliftchallenge. Het is ook heel leuk om te doen, al maakte ik er maar 1 deze keer. Missie helemaal geslaagd groetjes Nelleke

Wilma zei

Wat 'n gave kaarten heb je gemaakt Marja. Heel leuk gedaan met de stempeltjes en het kleurrijke DP, mooi geheel zo. En vooral lekker buiten genieten!
Nog een fijne avond.
GROET, Wilma.

Nicole Parmentier zei

Wat een leuke serie kaartjes met deze vrolijke papiertjes! Daar is de creatieve vriendin van je kleinzoon vast heel blij meer! Dankjewel voor je bijdrage aan de lift challenge.