zaterdag 28 januari 2023

En Daphne en ik gaan weer door met onze uitdaging.

 Zo gezellig, wat Daphne aan het begin van de eerste lock down verzon, blijven we gewoon doen. Elke maand een kaartje voor elkaar maken. Daarbij maken we voor we onze oudste dochter/zus er ook altijd  een.

Daphne mocht het deze keer bedenken en zij koos voor "maakt een kaartje met strookjes" nou...daar heb ik er genoeg van want ik gooi mijn afsnijdsels altijd in een mandje en vorig jaar had zij een keer als ontwerp gekozen voor een kaart met een foto en had ik dit leuke fotootje van Mike, hun kat, uitgeprint maar uiteindelijk niet gebruikt die kwam ik per ongeluk weer tegen onder mijn snij mat, huppakee , niet verder nadenken en gebruiken, ik vind het zo'n leuke foto. Mike is als enige overgebleven van de drie katjes die ze jaaaaaren geleden vonden in hun schuur en omdat hij toen gevochten heeft voor zijn leven,  hebben ze hem vernoemd naar Mike Tyson, de boxer. 

De kaart voor Ariënne heb ik gemaakt met strookjes die ik nog steeds had liggen omdat ik het dp zo mooi vond en met  mijn nieuwe stempels en denk nu niet "oeps het vierkantje zit scheef" want dat was de bedoeling, alleen nog ietsje schever maar helaas zat het al vast. 😊

Ik wens jullie een fijn weekend wij gaan zondag het heigelijke feit vieren dat mijn lieve man 81 jaar wordt. 

Liefs.  

10 opmerkingen:

Angélique zei

Twee heel verschillende kaarten, maar voldoen allebei aan de opdracht en beiden zijn heel geslaagd. Ik vind het wel leuk dat het vierkant zo speels op de kaart zit.
Alvast gefeliciteerd met je man, fijn weekend (dat zal wel lukken met zo'n feestelijke gebeurtenis)

alma.heijenk@gmail.com zei

wat een leuke kaartjes, fijne verjaardag en een goed weekend.
en leuk dat jullie doorgaan met elkaar uitdagen!
gr Alma

Henriët zei

Wat een leuke strookjes-kaarten. Leuke uitdaging bedacht Daphne weer. Ga ik onthouden voor een uitdaging met GerJanne.
Fijne dag morgen!
Groetjes van Henriët

Martha zei

Ook heel mooi deze 2 strokenkaartjes, Marja
Zo leuk dat katje, die andere vind ik ook erg mooi met die bloempjes
Van harte alvast en een fijne dag
Liefs Martha


Freubelmina zei

Kom net van Daphne haar blogje af en zag haar leuke kaarten maar deze van jou zijn ook super Marja,
Leuk met het poesje en het lieve verhaal erachter…
Gefeliciteerd met je mannetje en geniet vooral van het vieren ervan xx

GerJanne zei

Heel leuke kaarten allebei. En je hebt ze ook persoonlijk weten te maken. Ik vind het niet storend dat dat vierkantje wat scheef zit, hoor.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van je man Marja. Je hebt twee mooie kaarten gemaakt voor jullie uitdaging. Die foto van Mike zo om het hoekje glurend is erg leuk op al die strookjes. Je kaart met het vierkantje is erg mooi zo in voornamelijk blauw, mooie bloemen ook.
Lieve groetjes Miranda

Monique zei

Hoi Marja,
dank voor je lieve berichtje. Ik heb bij jou even teruggelezen. Zo lastig als je lichaam niet meegaat met je hoofd. En wat jammer dat deze knie niet zo goed gaat als de andere. En ja, rustig aan doen, niet teveel bewegen...moeilijk hè?

Maar wat heb je een leuke kaartjes gemaakt met de uitdaging. De foto van Mike is echt heel leuk. Maar de bloemetjeskaart is ook heel mooi.

Heel veel plezier vandaag! Gefeliciteerd met Ed. Hele fijne dag!
Liefs Monique

Monique zei

Whahaha....ik heb helemaal niet naar de datum gekeken. Ik was net bij Daphne en vroeg me af wanneer de streepjeskaart zou komen. Dus scrollen en nu wel naar de datum kijken. Oh, oh, oh, ik erger mezelf altijd aan mensen die niet goed lezen en nu doe ik het zelf. Maar ik hoop dat jullie heerlijk hebben gegeten en dat de champignons groeien. Fijne dag, liefs Monique

Elly zei

Mooie kaarten heb je gemaakt, en nog van harte gefeliciteerd met je man, ik mis nogal wat berichten zie ik.
Groetjes Elly