donderdag 22 september 2022

Ik kom er weer een beetje in.

 Zo langzamerhand kom ik weer een beetje terug in het leven op ons appartement en heb weer heel gezellig al mijn spulletjes bij de hand.

Helaas ben ik nog wel in de weer met een aantal medische dingetjes maar hoop dat dat snel opgelost wordt. Ik zal jullie er niet mee vervelen. Voorlopig wordt ik de eerste 5 tot 6 weken nog niet geopereerd aan mijn linker knie (denk ik zelf)en dat horen jullie snel genoeg.

Van Daphne kreeg ik afgelopen week een aanmaning om toch eens mee te doen aan de challenges van Cheerful sketches, zij is daar lid van het team,  dus, als een brave moeder, heb ik me er eens in verdiept en ben meteen aan de slag gegaan.

Ik werk niet zo veel met sketches maar Daphne zegt altijd dat, als zij het niet meer weet , er een sketch bij pakt. Ik ben altijd heel trots op haar want ik vind dat zij heel creatief is, meer dan haar moeder, ha, ha.

Daarom bij deze een kaartje gemaakt voor een jarig nichtje met de sketch van Cheerfull sketches en het werkte heel prettig, voor herhaling vatbaar Daph.

Ik heb al mij dp blokken te voorschijn gehaald en ben gaan passen en meten. Het ezeltje had ik nog liggen, het enige waar ik niet zo heel blij mee ben zijn de glim steentjes, ik heb nog geprobeerd om ze er af te halen, dat lukte niet netjes dus laat ik het maar zo, goede les om volgende keer beter te kijken waar ze geplaatst moeten.

Fijne dag en liefs.


 

13 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Het is een hele leuke felicitatie-kaart geworden Marja. Lekker feestelijk dessin-papier en een heel leuk ezeltje. Hopelijk gaat alles snel weer beter.
Lieve groetjes Miranda

Henriët zei

Het is je goed gelukt om een kaart te maken met de sketch. Lekkere vrolijke papiertjes en een heel leuk ezeltje. Met de glimsteentjes is niks mis mee volgens mij. Misstaat echt niet zo.
Groetjes van Henriët

Wilma zei

Hi Marja. Leuk om weer wat van je te zien en dat je de draad weer opgepakt hebt! Je hebt een vrolijk en feestelijk kaartje gemaakt met deze schets.
Fijne avond.
GROET, Wilma

Ela zei

Ach, wat een snoepje! Erg lief kaartje. Groetjes Ela

Angélique zei

Een heel leuke kaart, dat ezeltje brengt heel gezellig de felicitaties over.

Wies zei

Leuk, vrolijk verjaardagskaartje heb je met de sketch van Cheerful Sketches gemaakt. en ook leuk dat het voor herhaling vatbaar is om met een sketch te werken. Ik zelf doe het ook graag.
Bedankt voor het meedoen aan onze challenge.
Groetjes, Wies DT

GerJanne zei

Hoi Marja, wat leuk dat je zo'n gehoorzame moeder bent. Daar boft Daphne ontzettend mee zeg! ;-)
En je kaart is echt heel leuk en mooi met de sketch! Zal het nichtje blij mee zijn.
En dank je wel voor het meedoen bij Cheerful! EN sterkte met de medische dingetjes!

Daphne zei

Nou zeg mam, wat goeddddddd!!
Wat een ontzettend leuk papier, ik ben dol op rood, wit, blauw combinatie.
Ik zie niks geks aan de plak pareltjes hoor, passen er goed bij.
Die ezeltje blijven leuk he, die wil ik wel weer eens van je lenen.
Bedankt dat je zo goed naar mij geluisterd hebt en meedoet met onze challenge van Cheerful Sketches.

Elly zei

Wat een superleuke kaart!!!
En wat een pech heb je..hopend geneest alles snel en kun je geholpen gaan worden.
Groetjes Elly

Martha zei

Ha die Marja
Fijn dat alles weer wat op orde is, alleen je knie dan nog....
Leuk kaartje met dat ezeltje!
Liefs Martha

Margreet zei

Vroeger moest een dochter goed naar haar moeder luisteren, maar bij jullie is dat andersom. En volgens mij ga je vaker naar Daphne luisteren, want je hebt een superleuke kaart met de schets gemaakt. Je hebt leuk DP gebruikt en het ezeltje is enig! Volgens mij is er niets mis met de plakparels.
Leuk dat je meedoet bij Cheerful Sketches.
xxx Margreet

Gina zei

Een hele leuke kaart met het ezeltje ! Bedankt dat je aan de slag ging met onze sketch van Cheerful Sketches ! Groetjes, Gina

Bea zei

Wat een leuk kaartje heb je gemaakt voor onze challenge bij Cheerful Sketches Marja, hee erg bedankt hiervoor, groetjes Bea.