zaterdag 24 september 2022

Het begint weer een beetje te wennen.

Het leven thuis begint weer een beetje te wennen, alles is al weer aardig "op orde", in ieder geval mijn hobby spullen. Ik heb ze meteen allemaal weer goed opgeborgen, alles op zijn plek want in de chaos weet ik precies waar alles zo'n beetje moet liggen. ha, ha, herkenbaar voor jullie denk ik.

En toen was het ook weer de laatste zaterdag van de maand dus tijd voor de uitdaging met Daphne .

Zij had bedacht "we gaan voor 1x, 3x en 5 x en niet te moeilijk denken". Ha, ha dat heb ik geweten. Ik had iets in mijn hoofd en dat kwam er niet uit dus puzzelen en bezig zijn. Zo kwam ik toch weer tot twee kaarten ook weer één voor Ariënne. Toen het klaar was wist ik weer niet welke ik aan wie zou geven. Omdat we dinsdag naar de film gingen zou ik de kaarten meenemen en natuurlijk was ik ze vergeten. 

Ik was blij dat ik ze klaar had, volgende keer doe ik net als Daphne als ik er niet uitkom, dan zoek ik een sketch op. Uiteindelijk is de groene naar Daphne gegaan omdat ik daar het meeste mee heb zitten puzzelen. De streepjes gemaakt met een zelfgemaakte stempel, paste de afmeting niet onder op dus alle 5 uitgesneden, toen vond ik ze zo kaal dus nog spikkeltjes er op toen wilde ik nog een tekst erbij maar ja 1x 1 is 1 en dat had ik al met de bloem. Dus uiteindelijk het maar zo gelaten. Nu moet ik nog iets verzonnen en weet het nog niet.

By the way, de film waar we heengingen was Soof 3, we hadden een luchtig verhaal  verwacht  zoals de andere twee maar deze is best heftig met een lach en een traan. We vonden hem wel mooi, dat wel. Verder verklap ik niks.


Fijn weekend en liefs

11 opmerkingen:

Daphne zei

Ze zijn heel leuk, alle 2!!
Haha, jij ook altijd met je "braaf naar de opdracht luisteren", je had best 3x iets van 1 kunnen doen hoor, heb ik ook gedaan en zo streng ben ik niet, toch😂.
Ik ben heel blij met mijn kaart, ik heb het aan het rekje in de gang gehangen bij de rest van dit jaar.
Op naar volgende maand, ik hoor het wel, wat je verzonnen hebt.

Nicole Parmentier zei

Ik vond het zo een leuke challenge die Daphne verzonnen had dat ik ook erg benieuwd was naar deze kaartjes!! Superleuk zijn ze geworden en knap dat zo verschillend maar toch duidelijk een setje zijn geworden met allebei de 1-3-5 formule! Zo leuk om te zien hoe jullie samen zoveel knutselplezier hebben!!

Diny zei

Het zijn twee hele leuke kaartjes geworden Marja!
Maar ook de twee kaartjes hieronder zijn prachtig!
Groetjes Diny

Margreet zei

Wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt met Daphne's uitdaging. Knap dat je er 2 gemaakt hebt en ik vind ze allebei even mooi. Ik wil ook nog naar Soof.
Fijn weekend.
xxx Margreet

Martha zei

Zo leuk die uirdagingen van jullie, Marja
Je hebt er weer mooie creaties van gemaakt zeg!
En ik las dat Daphne er ook blij mee is
Fijne dag liefs Martha

Wilma zei

Wat heb je prachtige kaarten gemaakt Marja, heel mooi gedaan met deze bloemen en DP. Mooie kleurtjes! 🙂
Goed weekend.
GROET, Wilma.

Henriët zei

Wat een mooie kaarten! Hele mooie kleuren. En de 1, 3 en 5 zijn duidelijk te herkennen. Succes met het bedenken van de volgende opdracht.
Groetjes van Henriët

stoeienmetstempels.nl zei

wat een leuke uitdaging voor jullie beiden, 1-3-5... goed bedacht en uitgevoerd.
het zijn 2 prachtige kaarten geworden.
groetjes Alma

bolletjelucky.blogspot.com zei

Je hebt mooie kaarten gemaakt met de uitdaging van Daphne. Leuk dat jullie elkaar zo uitdagen Marja en ook gezellig om samen naar de film te gaan.
Lieve groetjes Miranda

Angélique zei

Ook hier zijn twee mooie kaarten te zien met de opdracht 1,3,5, knap gedaan!

Anoniem zei

Wat leuk bedacht deze 1,3,5 challenge. Jullie kaartjes zijn super goed gelukt! Top! Groetjes, Gerjon (www.kekkekaarten.blogspot.com