donderdag 8 september 2022

Daar zit ik dan, gewoon thuis.

Na een behoorlijke tijd niet actief te zijn geweest op blogger, ben ik weer aanwezig en wel met een teleurstellend nieuwtje  Sommige van jullie hebben misschien nog onthouden dat ik vandaag geopereerd zou worden aan mijn linker knie. Helaas kreeg ik vorige week een teleurstelling te verwerken, de orthopeed durft de operatie niet aan omdat ik een wondje heb aam mijn oor. Heel bang voor infectie. Dat moet ik eerst laten behandelen en als dat klaar is nog 4 weken wachten. Gelukkig heb ik niet zo veel pijn meer aan de knie want ik denk dat het nu toch niet eerder dan ongeveer december gaat worden. Dat horen jullie vanzelf wel weer. Dus nu naar mijn creaties.

Voor mijn vriendin die 4 september jarig was maakte ik een kaart met dat leuke eekhoorntje. Ik heb heel veel plezier van deze stempels van SU terwijl ik heel erg heb getwijfeld of ik ze zou kopen, ik heb er al diverse kaarten mee gemaakt. Het leuke is dat ik het kleuren ook kan doen met een bijpassende stempel of ik kleur ze zelf in met potloden van de AC-tion.

Hier dus twee kaarten van beide technieken.


 

Heel veel liefs van mij en tot blogs

9 opmerkingen:

karin zei

Lief stempeltje en mooie kaartjes. Het bovenste DP ken ik 😉
Tjonge wat een ophef over een klein wondje. Volgens mij is het gerucht waar wat ik eens heb gehoord:hoe langer ze een knieoperatie uitstellen, dan blijkt het in sommige gevallen niet meer nodig, dan blijkt de pijn over. Wil natuurlijk niet zeggen dat dit bij jou het geval is. Veel sterkte!
Groetjes,
Karin

Wies zei

Wel een tegenvaller dat je knieoperatie nu uitgesteld wordt. Hopelijk geneest het wondje aan je oor snel. Sterkte!
Je twee kaarten zijn mooie geworden. Het zijn echt schattige stempels van eekhoorns. Het papierblokje van de eerste kaart heb ik volgens mij ook nog wat liggen.😀 Past er goed bij.
Groetjes, Wies

Ela zei

Mmm, das een domper dat de operatie wordt uitgesteld. Nooit zoiets gehoord vanwege een klein wondje. Sterkte daarmee in ieder geval. Je kaartjes zijn in tegenstelling tot het bericht heel vrolijk, leuk met die eekhoorntjes! Groetjes Ela

Henriët zei

Wat een pech dat de operatie niet doorgaat. Dat wordt weer wachten dus.
In de tussentijd blijven wij gewoon genieten van je leuke kaarten. Wat zijn dit ook een leukerds met die leuke eekhoorn.
Groetjes van Henriët

Daphne zei

Het is flink balen, bah bah bah.
Maar....... gelukkig heb je niet zoveel pijn als bij de rechter knie en ik zei het al, in de winter maanden is zo'n operatie véél beter, dan heb je genoeg tijd voor de oefeningen want dan kan je niet veel maar buiten ivm de kou.
Komt goed, voor je het weet is er een nieuw datum.
Wat een leuke stempels zijn dit toch. Ik herken de ene van de uitdaging kaart die ik 2 maanden geleden van je kreeg.
Echt iets voor jou, zeker omdat jullie op het "eekhoorn" veld staan op de camping.
Je maakte 2 leuke kaartjes.
Handig dat je ook de ingekleurde versie hebt, maar het zelf inkleuren is zo lekker ontspannend vind ik altijd.
Ga je nu weer wat meer bloggen, nu jullie meer thuis zijn?

GerJanne zei

Heel leuke kaartjes zijn het! EN wat jammer zeg, van de uitstel. Had je je helemaal op ingesteld.
Wel fijn dat het nu wel te doen is met je knie. En hopen dat dat wondje snel geheeld is.

Elly zei

Oh wat balen zeg...nu weer langer wachten.
Je kaarten zijn beiden heel mooi.
Groetjes Elly

Martha zei

Ach das jammer dat de operatie is uitgesteld je was er vast al op voorbereid, nu nog maar even wat geduld opbrengen, Marja!
Wat een leuke eekhoornkaartjes heb je gemaakt!
Fijne dag liefs Martha

Wilma zei

Leuk om weer wat van je te zien Marja. En het zijn 2 superleuke kaarten geworden! Wel heel jammer van je knie inderdaad, vooral als je er helemaal (ook mentaal) op ingesteld bent... Maar probeer de moed er in te houden! 🌝
Goed weekend gewenst.
GROET, Wilma.