zaterdag 23 maart 2024

One sheet wonder nummer 2

 Zo leuk om te zien dat Nelleke en GerJanne ook door Daphne aangestoken weerden tot het maken van een one sheet wonder.

Ik heb er laatst twee gemaakt had er al een van  laten zien omdat ik die zelf het mooiste vond.

Eigenlijk vond ik deze niet zo heel geslaagd en ik kon er ook geen tekst bij bedenken want ik wilde er niet allemaal felicitatie kaarten  van maken.

Zoals ik in vorig bericht schreef kreeg Ed een heerlijk bakje soep mee voor mij van de week en dat bakje moest natuurlijk terug gebracht worden. Nu had ik de kaarten nog op mijn tafel liggen en bedacht dat ik er daar wel een van bij kon doen en er bedankt op kon stempelen. Zo gedacht zo gedaan  en het bakje staat klaar, met kaart om weg gebracht te worden.

Uiteindelijk vind ik bij nader inzien het toch wel leuke kaartjes. Als jullie goed kijken zie je op de linker kaarten iets wat niet klopt. Ik heb op het randje nog een stukje van de rode bloem naderhand bij gestempeld. Dat kan natuurlijk ook, als je het blad door midden hebt gesneden kan je er ook nog van alles bij stempelen. Staat nergens dat dat niet mag. ha, ha.

Fijn weekend allemaal en liefs

8 opmerkingen:

Diny zei

Wat ontzettend leuk gedaan Marja.
Ik zag er inderdaad al meer van voorbij komen....Daphne steekt ons allemaal aan!
Groetjes Diny

Daphne zei

Haha, ook jij bent dus in de ban van deze kaarten-maak-techniek!!
Nog even en heel blogland is aan het "one sheet wonder" stempelen.
Heel mooi hoor mam, de kleuren combinatie is goed bedacht.
Lief om 1 zo'n kaart bij het bakje wat terug gaat te doen, zal die mevrouw wel blij mee zijn.
De tekst past mooi daar in dat hoekje.
Nu die andre 3 nog.
Ooooooh, daarom kwamen we er dus niet uit, hoe de kaarten gelegd moesten worden om er weer een A4-tje van te maken voor de foto, je hebt er nog iets bijgestempeld.....

GerJanne zei

hahaha, dat had ik ook. Ik stempelde er kleine blauwe bloemetjes bij en toen bedacht ik dat ik nog geen foto van het geheel had gemaakt. Nou ja, dat maakt ook niet uit. Grappig bij mijn reacties te lezen dat men denkt dat ik bewust ruimte overliet voor de teksten en dat is juist zoals het voorbeeld op het filmpje laat zien, maar ik had geen link naar het filmpje erbij gedaan.
Deze kaarten one sheet wonder is ook weer gaaf! Ik ga het ook nog eens doen met wat fellere kleuren en dichte stempels. Is misschien wat sprekender zoals bij jou!

Nelleke zei

Daar is niets mis mee met deze kaar ten hoor, ze zijn prima toch zo? Wat misschien ook leuk is om over de bloemen een banner te maken met een tekst. Dat heb ik bij 1 van de kaarten gedaan, vanwege een foutje met het stempelen, en ik vind het best wel leuk staan. En zo hebben we elkaar weer mooi geïnspireerd. Groetjes Nelleke

Angélique zei

Jouw kaart is ook heel mooi. Daphne heeft een hele trend neergezet, blogland wordt overspoeld met one sheet wonders, haha.

Freubelmina zei

“Staat nergens dat dat niet mag. ha, ha.” Geweldig Marja!!!
Ik vind deze ook erg leuk en zeker geschikt met je gebruikte stempel, de ontvanger zal er zeker blij mee zijn xx

Martha zei

Helemaal top Marja
Wat een leuke frisse kaarten en
hahaha gelukkig geen regels waar je je aan moet houden
Oja en ik bedenk me opeens dat ik je helemaal nog niet heb bedankt voor de prachtige felicitatiekaart voor Richard, mooi gemaakt met die leuke tekst!
Heel erg bedankt namens ons!
Liefs Martha

alma.heijenk@gmail.com zei

erg mooi geworden!!
leuk de one sheet wonder techniek, iedereen wordt ermee besmet.
groetjes Alma