maandag 10 januari 2022

Plezier van mijn stempels.

 Vorig jaar heb ik de Hand Penned Petals stempels van SU gekocht . Ik heb daar zo veel plezier van gehad en nog. Afgelopen weekend maakte ik er weer een kleine serie kaarten mee.

Ik had een filmpje gekeken van Castella 294 en vond het model zo leuk dat ik eerst op zoek moest naar basis papier van 30 1/2 cm lang. Gelukkig had ik nog wat liggen en daarbij vond ik ook nog dp wat er mooi bij paste. Nu zat er in dat dp een felblauw hart en ik bedacht om de mat dan die kleur te doen ha, ha helemaal verdwenen in de opbouw. Ach, het mag de pret niet drukken en dat is de eerste kaart geworden. Hij past in een envelop van 15 cm..




Maar omdat ik bijna uitsluitend kaarten maak met A4 papier ben ik gaan puzzelen om dat voor elkaar te krijgen en het is gelukt. Uiteindelijk met drie kaarten als resultaat en nog één in de maak.

Nu heb ik weer een nieuwe stempel set gekocht (je moet jezelf af en toe verwennen in deze tijd) de Art in Bloom, dat is een combinatie van stempels, cutting dies en een embossing folder, ook leuk om mee aan de gang te gaan. 

Verder heb ik weinig te melden. Ik wacht nog steeds (uiteraard) op een oproep voor mijn nieuwe knie en ben blij dat de pijn niet meer zo erg is het is alleen dat ik wel erg beperkt ben in gaan en staan maar een bijna dagelijks wandelingetje van ongeveer een kwartiertje lukt echter nog wel gelukkig. 

Liefs en Groetjes van mij.    

8 opmerkingen:

Elly zei

Mooie kaarten. Hopelijk mag je snel komen, want het is niet niks zo.
Groetjes Elly

Sarah zei

Dat zijn mooie bloemen! Leuk gepuzzeld met papier. Doe het rustig aan en ik hoop dat je snel een nieuwe knie krijgt.

Martha zei

Heel mooi deze kaarten , Marja!
Mooie kleuren en mooi model!
Sterkte met je knie
Liefs Martha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuk model heb je gemaakt Marja. Mooie kleuren en die stempels zijn erg mooi. Bloemmen zijn ook voor heel veel doelen te gebruiken dus altijd handig om bloemenkaarten op voorraad te hebben. Groot gelijk om jezelf te verwennen met hobbyspulletjes, heerlijk om de lockdown door te komen. Hopelijk mag je snel komen voor een nieuwe knie.
Lieve groetjes Miranda

!neke zei

Dat ziet er gaaf uit !!!
Groeten Ineke

Henriët zei

Wat een leuke serie kaarten. Erg leuk modelletje en mooi met die bloemen op de leuke papiertjes.
Groot gelijk dat je jezelf af en toe verwent. Ben benieuwd wat je met die nieuwe spullen gaat maken.
Groetjes van Henriët

Daphne zei

Ik vind ze erg leuk mam.
Ik had dat al via de app gezegd.
De blauwe "mat" zie je op de eerste kaart wel hoor, dat geeft juist eenheid, nu past alles mooi bij elkaar.
Leuk hoor dat je zoveel plezier hebt van je stempels en je hebt gelijk, af en toe mag (moet) je jezelf gewoon eens blij maken met iets nieuws wat je echt niet nodig hebt.
Je weet wat ik altijd zeg: "ik rook niet, dus daar spaar ik een heleboel geld mee uit"😉
En....... je kreeg en leuk kadootje bij je nieuwe stempels, dus je MOEST ze ook wel kopen nu😁

Nelleke zei

Prachtig model kaartjes en stempels heb je gebruikt. Leuk dat je nieuwe dingen uitprobeert. En jezelf verwennen mag heus wel . Groetjes, Nelleke