maandag 21 december 2020

Amelies 50

Voor een lieve vriendin van Daphne maakte ik een kaart omdat ze 50 wordt vandaag. Zij viert haar verjaardag nooit omdat het veel te veel gedoe is rond de kerstdagen en zij vindt dat niet leuk. Dus snel een kaartje voor haar gemaakt en dat gat morgen in de bus. Jammer genoeg een dagje te laat maar ik denk dat ze het toch wel zal waarderen.

Van een buurvrouw kreeg ik de eerste kerstkaart en die had dit model. Ik vond het zo leuk dat ik meteen bedacht om het te liften voor Amelies. Dat is een leuk verhaal.

Ze heet Marlies maar Jesse, die toen nog klein was noemde haar altijd Amelies. Daphne vroeg op een gegeven moment :" Waarom zeg jij toch altijd Amelies?" Hij antwoordde: "dat zeg jij toch altijd!" Daphne heeft zich suf gepiekerd en kwam er na een tijdje achter dat zij altijd zei tegen Jesse: "Kom we gaan even naar Marlies toe." en hij had altijd verstaan Amelies toe. 

Nu heeft Daphne nog een vriendin die Marlies heet dus om verwarring te voorkomen, blijf ik de eerste Marlies Amelies noemen. Nog steeds. Makkelijk en duidelijk.

Tjonge wat een verhaal. Nu dus maar de kaart voor Amelies.



 Dan wens ik jullie mooie dagen, maak er wat van. Wij blijven met z'n tweetjes want onze dochters en gezin  hebben te veel contacten en willen niet het risico lopen dat ze ons besmetten. We treuren niet, volgend jaar beter. 

Heel veel liefs en Blijf gezond.

8 opmerkingen:

Rosina zei

Prachtig je kaartje voor de vriendin van Daphne... zo een gaaf modelletje ...echt Super gemaakt Marja...
Groetjes Rosina

Wies zei

Hele mooie kaart heb je voor de jarige vriendin van Daphne gemaakt. Leuk model ook. En bedankt voor je mooie kerstkaart die ik zaterdag van je kreeg.
Groetjes, Wies

GerJanneke zei

Wat een enig verhaal Marja! Zo leuk hoe een naam in de wereld komt.
EN je kaart is heel leuk! Wat een ontzettend leuk model is het.
Ja, kerst zal voor iedereen anders zijn dit jaar. We hopen op betere tijden! Jij ook bedankt voor de mooie kerstkaart! Grappig dat je wist dat die kaar van mij voor jou zou zijn. Ik had jou ook in gedachten!

Angélique zei

Haha, ik dacht al, wat een aparte naam.
Heel mooie kaart voor de jarige, heel feestelijk.

Martha zei

Wat een leuke kaart, Marja!
Daar zal "Amelies" blij mee zijn, het model komt mooi uit met de goudaccentjes!
Ach ja dit jaar is alles anders dus dan kerst ook maar he, je kunt gelukkig samen met Ed genieten!
Richard werkt op kerstavond en eerste kerstdag, ik ga kerstavond eten bij Sarina en wij verschuiven eerste kerstdag gewoon naar tweede kerstdag, zo werkt dat als je in de hulpverlening zit...
Fijne dag liefs Martha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooi model kaart en door het gebruikte dessin-papier oogt hij chique vind ik. De vriendin van Daphne zal er zeker blij mee zijn Marja.
Voor jullie ook hele fijne dagen gewenst en een goed en vooral gezond 2021.
Lieve groetjes Miranda

Willy zei

Haha wat een leuk verhaal :) Leuke inleiding voor dit prachtige kaartje! Wat een mooi model zeg. Hoort het standertje er ook bij? Vind hem heel gaaf! Ook nog bedankt voor jouw prachtige kaart die ik mocht ontvangen, super lief! Ik wens jou en je man hele fijne, rustige maar bovenal een liefdevolle kerst toe!

Daphne zei

Ik lees dit bericht en ben er helemaal terug in de tijd🤭.
Zo lief, die Jesse🥰.
Grappig is dat Amelies haar kinderen mij altijd Daphunu noemen (vroeger altijd, maar nu nog vaak😂)
Ik vind het een hele mooie kaart mam, héél chique en feestelijk.
Dikke kus.