knutsels en kadootjes

woensdag 6 november 2013

Veel te druk..

We zijn hier met van alles bezig. Ik ben druk met mijn Kerstkaarten en mijn man is druk met het huis op te ruimen.
Inmiddels wonen we hier al weer bijna 33 jaar en allebei zijn we niet van die weggooiers. Ik heb mnezelf er een beetje overheen gezet en kan wat makkelijker afstand nemen van mijn "rommel", maar ja al die knutselspullen geven ook niet direct een opgeruimd gevoel. Die liggen gelukkig wel allemaal op zolder en af en toe hou ik toch ook wel eens een opruiming.
Nu gaat onze oudste dochter over een paar weken verhuizen en zij heeft echt heeeeeeel veel spullen.  Mijn man roept de hele tijd dat zij veel weg moet doen omdat alles niet in haar nieuwe stulpje gaat passen, volgens haar gaat het wel lukken. We zullen zien en wij hebben tegen hem gezegd dat hij ook maar eens zijn oude cassettebandjes (6 dozen), oude cassetterecorder (zo'n grote) + banden en misschien ook maar eens die hele grote stapel lp's weg moet doen.
Daar is hij nu mee begonnen. Ik wil alles naar de kringloop brengen maar hij heeft het nu eerst op marktplaats gezet. "kijken wat er nog op komt" roept hij.
Nu ik: ik heb vrij veel aquarellen, veel hingen er in de kamer, echter nadat de schilder hier heeft gesausd zijn ze nog niet terug gehangen. Dus plaats ik er maar weer eens wat hier. Hoop dat jullie dit ook leuk vinden. Dit is "mijn" franse venster, vrienden van ons hebben een huis gehad in Frankrijk en daar doet dit me aan terugdenken.
Mijn Kerstkaarten zijn klaar. Ik heb veel oude kaarten opnieuw gebruikt en zal een dezer dagen iets laten zien. Nu eerst
 de aquarel.
groetjes Marja

2 opmerkingen:

Rosina zei

Dat is een prachtige aquarel Marja
heb je dat zelf geschilderd?....heel knap!!!
groetjes Rosina

Daphne Coers zei

Hij blijft mooi mam en idd erg Frans.