dinsdag 30 januari 2024

Kletseldag 2 met Daphne

 Afgelopen vrijdag hadden Daphne en ik weer een kletseldagje, ik heb er van genoten. Samen maakten we een kaart met hetzelfde model, ik noem het "molentjes. model". Dat had ik gezien op Pinterest en gedacht dat ik dat nog wel eens een keer zou maken. https://www.youtube.com/shorts/Z5_mhF97O1w  Maar GerJanne was me voor dus ik vond dat ik niet te lang moest wachten. Dus wij samen aan de slag.





  

Leuk hè.

Ook heb ik nog twee kerstkaarten gemaakt voor de challenge bij 52 WTC, "maak een kaart met een van de kerststaldieren er op. Die laat ik later zien.

Daphne en ik hebben een hele fijne dag gehad, jammer dat ik na het opruimen een setje stempels met dies mis, ik loop me al drie dagen gek te zoeken. Weet zeker dat ik het in mijn handen heb gehad bij het opruimen het is echter nergens meer de vinden. Ed heeft zelfs het plastic afval van ons nog weer uit de afvalbak beneden gevist en het oud papier hebben we nagekeken, niks, helemaal niks. Wel vond hij mijn pincet tussen de afvalsnippers bij oud papier terug,, die was ik ook kwijt. Had ik per ongeluk in het afvalbakje dat op tafel stond, gezet. Net zo iets als (dat herkennen jullie vast wel) een of ander gereedschapje dat je in je kopje thee of koffie zet. We hadden op de camping een buurvrouw die werkte met mensen met een handicap en zij zei altijd heel streng tegen mij als ze me bezig zag "NOOIT ETEN OF DRINKEN OP DE WERKPLEK" 😂😂 ik weet nu waarom want ook dat gebeurt me regelmatig, vroeger ook al toen ik nog schilderde. Maar ik ben niet de enige, het gebeurde Daphne ook een paar keer. 

Ed had een leuke verjaardag gisteren en het is gelukt met het downloaden voor zijn verjaardag tompouce van de Hema maar .....Ariënne heeft hem opgegeten 😂😂. Zij eet sporadisch gebak en Ed had nog een paar luxere gekocht en die leken haar niet zo lekker, zij wilde gewoon de originele Ha, ha.

Ed vond het niet erg. Met liefde gegeven.

En wat het setje stempels/dies betreft, ik hoop dat het nog tussen Daphne haar spulletjes zit anders moet ik het aankomende tijd ergens op een hele gekke plek terug vinden, kan haast niet want we hebben alles nagekeken. 

Fijne dag en liefs

 


7 opmerkingen:

Angélique zei

Wat een prachtige kaart, goed gelukt! Je hebt er heel mooi papier voor gebruikt.
Zo leuk om samen te knutselen, wel jammer dat Daphne jouw stempels en stansen heeft meegenomen 🤪 Je hebt ze vast ergens neergelegd of het is ergens tussen je handen uitgeglipt.
Fijn dat je man een leuke verjaardag had, nog gefeliciteerd.

!neke zei

Leuk deze kaart !
En jullie dag was weer gezellig !!!!
Succes met zoeken.....
Heel herkenbaar !
groeten Ineke

alma.heijenk@gmail.com zei

leuke kaart met dat molentje.
o wat vervelend om iets kwijt te zijn. Ik had een heel fijn pincet... ook foetsie, alles nagezocht maar nee. En het was zo'n fijne.
heb gelijk maar twee nieuwe gekocht.
groetjes Alma

Martha zei

Hele leuke kaart, Marja
o wat herkenbaar en zo irritant om iets kwijt te raken
ik had dat afgelopen weekend ook, ik had stempels op een stapel kaartkarton gelegd en dit tegelijk in de kartonmap opgeruimd alles afgezocht..
en ja hoor bij het pakken van nieuw papier daar lagen de stempels....
dus die stempels van jou komen ook wel weer boven water...
liefs Martha

Freubelmina zei

Wat een schitterende kaart met dit leuke molentje Marja, je gebruikte mooi papier.
En ja zooo balen als je iets kwijt raakt. Ik onlangs een kleine tekststempeltje waar ik flink van baal…
Gelukkig heeft Ed niet voor niets jullie afval terug gehaald 😎

GerJanne zei

Hihihi...... ik denk dat Daphne ze gewoon geleend heeft en vergeten te zeggen door de verjaardagsdrukte.
Je kaart is supermooi geworden. Zo grappig dat we hetzelfde idee bijna gelijktijdig hadden gezien, tussen de duizenden ideeën die je op internet kunt vinden. En had jij geen moeite met het vouwen? Ik heb het of verkeerd overgenomen of de tekening klopte niet, want ik was blij dat ik het eerst met een kladpapiertje had geprobeerd.
Fijn dat Ed een gezellige dag had en ik vergat nog helemaal te feliciteren. 82! Jullie beginnen u toch wel tot de oudjes te horen. Hoewel je dat niet zou zeggen als ik jullie verhalen lees!

Nelleke zei

Aja, wat een leuk model , die zag ik inderdaad bij GerJanne in het echie. Wat een mooie is dit zeg! Prachtig gemaakt en gezellig dit te je dochter te doen. En O wat balen hè, dat je wat wijt bent niet uit te staan, het houd je bezig. Ook ik dat wel eens, soms vind ik het terug en soms blijft het weg en dan ben je nog zo zuinig op je spullen. Nog gefeliciteerd met Ed zijn verjaardag. Het was een mooie dag zo te eten groetjes Nelleke