knutsels en kadootjes

vrijdag 30 september 2016

Mixed media?

Al een tijdje wil ik zo graag eens mixed media gaan doen. Maar als ik dan achter mijn tafel zit, heb ik  twee linkerhanden wat dat betreft. Hoewel...nu ik er over nadenk heb ik met de crafrtorij zomerchallenge ook al aardig wat mixed media gedaan. Anyway, ik kwam opeens op youtube iets tegen van ene Cat Hand. Zij maakt mooie filmpjes onder de noemer Mixed Media Morsels by Cat Hand. ( Ik weet nog steeds niet hoe ik dit moet verwijzen dus als jullie het willen zien moeten jullie zelf maar even zoeken op die titel).
Ze is nu al bij nummer 29 geloof ik. Maar nummer 26 heb ik uitgeprobeerd en vond het erg leuk  om te doen. Using stencils! We waren nog op de camping en ik ben er lekker mee aan de gang gegaan.
Mijn man vond er niets aan. Hij zei uit  de grond van zijn hart: "Nou ik zou zo'n kaart nooit kopen!" Pfft..., hij houdt niet van donkere kleuren das waar.
Ik heb de kaart een tijdje weggelegd en vond hem opeens weer en tot mijn verbazing was ik er best een beetje trots op. Ja, je kan het nooit iedereen naar de zin maken.
Vandaag ben ik aan de gang geweest met nr 1 van de "morsels", dat is me niet gelukt ik blijf het echter proberen.
Zo langzamerhand begint ook de kerst weer te kriebelen, daar ga ik binnenkort mee beginnen, maar eerst de caravan en voortent op doeken, als dat gedaan is heb ik meer rust in mijn hoofd.
Hier mijn creatie. groetjes allemaal en mooi weekend.

7 opmerkingen:

Je@net zei

Smaken verschillen natuurlijk...maar ik vind het een erg leuke kaart geworden, Marja!

Sarah zei

Ik vind hem best leuk en het belangrijkste is dat jij er plezier aan beleefd hebt!

GerJanne zei

Hoi Marja,
ik vind het ene heel gaaf kaartje! Mooi die techniek. En de kleuren vallen me mee. Toen je schreef over donkere kleuren, dacht ik dat je zwart en bruin bedoelde...,maar dit is heel mooi bij elkaar!
Groetjes,
GerJanne

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
heel mooi dit mixmedia kaartje,
goed gelukt!
Als je het adres bij de youtube balk bovenin, (dus https/www. enzovoort) kopieert,
dan kun je deze plakken in de link op jouw eigen berichtenpagina en zo "link" je ons door naar het filmpje, hopelijk ben ik een beetje duidelijk anders vraag je het maar weer...hihihihi..
liefs en groetjes van Martha

Dora zei

Ik vind je kaart erg leuk. Dat roze maakt het weer zo vrolijk. Knap gemaakt.

Daphne Coers zei

Ach mam, wat weet die man er nou van, hi hi......

Ik vind hem erg mooi, JUIST dat donkere, die combinatie groen met roze.....mooi hoor!!

Willy zei

Gaaf kaartje Marja, mooie achtegrond en wat een leuk detail dat touwtje!!