knutsels en kadootjes

dinsdag 20 september 2016

gesso resist.

Op 5 september plaatste ik twee posten. Een met de bloemetjes die ik had gekleurd met de brushpennen van de ACtion en een kaartje dat ik had gelift van Mariëtte. www.stampingmariette.blogspot.nl . Op de bloemen kreeg ik 10 reacties en op de kaart  niet één.  Vonden jullie het helemaal niks of is hij soms niet in div leeslijsten terecht gekomen.  Dat gebeurt nog al eens heb ik ervaren.
Anyway,  ik had er nog een gemaakt met de gesso resist techniek.  Erg leuk om te doen. Ik gebruikte de fine flowers stempel van Darkroom door en distress inkt voor de achtergrond.  De bloem heb ik gekleurd met aquarel potloden.
Er komt nog een tekst op maar die doe ik pas als ik weet aan wie en wanneer ik hem ga sturen.
Wij zijn weer op de camping. Het is nog steeds zo mooi weer dat we maar snel weer terug zijn gegaan.  Het was de  bedoeling deze week thuis te blijven en het weekend weer . Het weer heeft daar een stokje voor gestoken.  Wel heb ik al mijn hobbyspullen thuis gebracht en weer op hun  plaast gezet nu heb Ik alleen mijn gelli plate spullen bij me. Eens kijken of ik daar  iets mee kan deze dagen anders wordt het: lezen.
Ik zie dat ik een volger kwijt ben. Jammer.
Fijne dag allemaal en geniet nog van de nazomer, net als wij.

12 opmerkingen:

Atelier Valerie zei

Marja ... ik heb die post helaas niet gezien ...
Heb er direct een reactie bijgezet ...
Wat een schitterende techniek gebruik je hier terug ..
De bloemen zo fijn ingekleurd ... TOP ...
Deze gesso resist techniek mag je nog toepassen ...

Fijne avond ... lieve groetjes Valerie ♥

Joanne kramer zei

Prachtige kaart, zo knap gedaan! Die post zal ik gemist hebben... sowieso zet ik vaak maar bij 1 bericht een reactie als iemand meerdere blogs plaatst... Groetjes Joanne

Rosina zei

Een prachtig kaartje Marja...heel mooi gemaakt die achtergrond...en ook de kleurtjes zijn heel mooi gecombineerd
Geniet nog maar lekker van het heerlijke weertje

groetjes Rosina

GerJanne zei

Ja, deze is ook al zo mooi! Leuk met dat blauw!
En de stempel is prachtig!
GerJanne

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
alllereerst even dit, ik heb wel op de mooie vlinder gereageerd, maar vanwege tijdgebrek heb ik dit in het volgende bericht, bij de bloemen, gezet en tja als iedereen het zo doet kan het gebeuren dat je even helemaal geen reactie krijgt bij een bericht, sorry...
Nu over na je kaart, wat een mooie creatie, heel mooi die achtergrond met honingraat, ook het kleurwerk vind ik prachtig!
Heel veel plezier met je gelliplate en geniet van het zonnetje op de camping!
Liefs en groetjes van Martha

Dora zei

Prachtige kaart, mooi van kleur. Succes!
En je vorige posten waar je over verteld, ga ik even kijken. Heb ze niet gezien. het kan ook niet anders....nu net ander internet gekregen...eindelijk onbeperkt. Jippie.

Anneke zei

Een heel mooi kaartje, supermooie achtergrond ook!

Daphne Coers zei

Leuke kaart hppr mam, mpoie klejren.
Ik was ook een volger kwijt!
Stond heel lang op 89, opeens waren het er 88..... gelukkig kwam Dora er bij, dus nu weer 89......
Wie weet kom ik ooit eens op de 90 uit ;-)
Ik heb je 5 sept kaart vast gemist, ik weet wel, dat als jij een berichtje plaatst er in mijn leeslijst geen foto bij staan?!
Ach, computers, het blijven eigenwijze dingen.

Willy zei

Wauwww wat een prachtige kaart Marja!! Durf je zo niet te zeggen of het bewuste berichtje niet in mijn leeslijst stond, blog op het moment iets minder waardoor ik helaas wel meer 'mis':(

martina's kaartjes zei

een leuk kaartje werd het, mooi gedaan !
soms heb ik ook heel veel verschil in reacties, begrijp het soms ook niet... vaak in een kaartje waar je uuuuuuren aan gezeten hebt, vinden de mensen het 'maar niks' een 'snel klaar' kaartje geeft dan wel weer veel reactie, ik begrijp er soms ook niks van.
bedankt om een bezoekje te brengen aan mijn blog,
grtjs,martina
x

Miranda V zei

Hoi Marja, bedankt voor je lieve berichtje op mijn trouwfoto's en knutsels! Het was al een mooie dag, maar het lekkere weertje hielp zeeeeeker ook mee. Mooie achtergrond heb je gemaakt. Ik vind overloopjes altijd zo leuk, ik doe er zelf alleen vrij weinig mee... Groetjes, Miranda

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat heb je een mooie achtergrond gemaakt Marja. Prachtige kleurtjes heb je gekozen, zelfs je kaart ziet er nog zomers uit. Geniet nog maar fijn hoor op de camping, het is nog steeds lekker :)
Lieve groetjes Miranda