knutsels en kadootjes

maandag 5 september 2016

Een kaart gelift.

Een tijdje geleden zag ik bij Mariëtte, www.stampingmariette.blogspot.nl  een kaartje en  de manier waarop het was gemaakt wilde ik ook wel eens proberen. Dus, Dank je wel Mariëtte ik hoop dat je het niet erg vind dat ik het heb gelift.  Natuurlijk is het op mijn eigen manier gedaan maar het idee is van haar.
met distress inkt en stempels en een stencil de achtergrond gemaakt. De vlinders gestempeld met mijn stempel op een overgebleven stukje van de achtergrond en geaccentueerd  met aquarel potloden.  Ik had er plezier in.
Fijne dag allemaal en groetjes.

5 opmerkingen:

Atelier Valerie zei

Marja ... ik heb deze post helaas niet gezien ...
Het is nochtans een heel mooie kaart ...
De vlindertjes en de kleuren en vooral de techniek ...
Nog een fijne avond ... lieve groetjes Valerie ♥

GerJanne zei

Oh.....deze had ik ook niet egzien, misschienomdat je twee berichten op 1 dg plaatste? Dan zie je er in de leeslijst eerst maar 1. En moet je al verder scrollen voor de een na laatste... Maar het is een beauty!! Superzonnige kaart.
Nu naar je nieuwste kaart!
GerJanne

Dora zei

Deze heb ik ook niet gezien, kan ook niet anders...Ik ga meestal niet helemaal terug vanwege downloads. Maar nu kan ik dat dus wel en kom ik even kijken. (:
Het is een mooie kaart, mooi gelift. Jij in het oranje en Mariette in groen/blauw. Beide kaarten heel mooi om te zien.

Anneke zei

Heel mooi zo in het oranje, leuke techniek ook!
Een volger minder wil niet noodzakelijk zeggen dat er iemand gestopt is met je te volgen. Er zijn ook andere manieren van volgen, bvb via bloglovin, feedly..... Soms hoor ik wel eens dat mensen opruiming houden bij de blogs die ze 'dubbel' volgen, vandaar :)

Daphne Coers zei

Nou ja, deze had o, dus ook gemist.
Mooi, je weet, oranje, ik hou er (net als Mylo) ook van.
Beetje Herfst achtig, maar toch weer niet.