knutsels en kadootjes

zondag 18 september 2016

Kleinzoon jarig.

Vrijdag de 16e was onze kleinzoon jarig. We konden er niet bij zijn omdat hij overdag op school was en wij nog steeds op de camping zijn en 's avonds ging hij "uit". Ik had een kaartje voor hem in de week er voor, achtergelaten. Hij kan uren vissen en heeft deze zomer een aantal joekels gevangen. Dat was wel lachen want de eerste keer waren ze aan het varen en ze hadden geen schepnet bij zich. Papa moest hem helpen en zijn broer ook dus moest mama het stuur overnemen (of heet dat roer?) Zus van 10 zat weggedoken van angst want ze had die grote bek al een beetje gezien. Brrrrr.  Maar het is allemaal goed gekomen en de snoek is meteen weer terug gezet.  Ik verwonderde  mij  altijd over dat vissen want hij kan heel erg druk zijn maar ik heb naar het interview met Jochem Meyer gekeken en hoorde dat hij ook vist, zelfs wedstrijd visser is. Dus nu weet ik dat "onze" Mylo er rust in vindt.
De visstempels zijn van de Action  en  achtergrond heb ik met een zelf gemaakte stempel gedaan. Ik heb reepjes foam op een cd doos deksel geplakt.
voor vandaag: een mooie dag!

10 opmerkingen:

Daphne Coers zei

Weet je wat nou zo grappig was.....ik wilde deze stempelset ook gebruiken voor een kaart voor hem.....
Misschien moeten we in het vervolg even afstemmen wie wat maakt hihi.
Leuke kaart hoor mam, helemaal in "zijn" kleuren he?!!

Sarah zei

Leuke kaart! Wat een tof idee van je cd doosjes. In de bib weten ze ondertussen al wel dat ik graag van alles maak en hergebruik. Zo kreeg ik magazines voor envelopes te maken maar ook deksels van cd doosjes, daar kan jij vast iets mee doen zeiden ze. Eerst dacht ik dat is handig voor met raamverf erop te werken voor mij kinderen. Maar jouw idee is ook leuk! Bedankt voor de inspiratie! Fijne dag!

Dora zei

Mooie kaart gemaakt. creatief bezig geweest.
Jij ook een fijne dag.

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
wat een leuke kaart voor je kleinzoon!
Van harte nog met hem!!!
trouwens ik herken dit, mijn zoon is ook nogal drukjes en op school was het altijd moeilijk om hem te boeien, maar hij is ook een fanatiek visser, dan pas komt de rust in zijn kop, hij is inmiddels 31 en weet goed wat hij wil maar vissen met een tentje op een onbewoonbaar gebeuren doet hij nog steeds!
Liefs van Martha

Joanne kramer zei

Leuk en vrolijk! Groetjes Joanne

Diny zei

Wat een mooi verhaal zit er achter je prachtige kaart Marja! Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je kleinzoon!
Groetjes Diny

GerJanne zei

Geweldig wat een verhaal! Knap dat hij dat zo goed kan, vissen. Ik heb daar geen geduld voor. Maar ik denk dat het inderdaad heel rustgevend kan zijn. Ik zag je kleindochter al zitten, helemaal weggedoken uit angst voor de kanjer van een vis. Zou ik denk ik ook doen.
Je kaart is heel gaaf. Zo persoonlijk! Wat kun je dan een voldoening hebben als het wordt zoals je hoopte, he.?
Groetjes,
GerJanne

Monique zei

Hele mooie kaart heb je gemaakt voor je kleinzoon Marja. Ik heb het interview met Jochem ook gezien. Prachtkerel vind ik hem. Hier werkt het ook zo. Ik heb 2 kinderen met ADHD, die tot rust komen met vissen. Ik hou het misschien een half uur vol. Ik pak lekker een boek ;-)
Groetjes, Monique

Willy zei

Wat is dat toch mooi om zo'n op maat gemaakt kaartje te mogen ontvangen, top!

Anneke zei

Zon'n leuke gepersonaliseerde kaart, helemaal top!