woensdag 14 december 2022

Hallo ik ben weer boven water.

 Niet te geloven, daar heb ik nou weken tegen aan gehikt en nu is het al weer achter de rug. Ik heb mijn tweede nieuwe knie, heb nu links en rechts een kunstknie. 😂

Tot nu gaat het naar wens, deze x keer iets moeizamer dan de vorige.

Ik kwam er opeens achter dat ik nog gast designer ben geweest bij Cheerful sketches en mijn kaart daar voor nog niet had gedeeld. 

Bij deze. Vogeltje uit een oude kaart en het dp is van de AC-tion.

Ik heb niet veel meer te melden, ben druk met revalidatie en daarbij komt dat Ed vrijdag onderuit is gegaan met de fiets en daarbij een vinger uit de kom had. Was ook weer ziekenhuis bezoek en vinger zit nu in een spalk  a.s. vrijdag wordt er verder iets aan gedan. Het is nu een beetje :"de lamme helpt de blinde" hier in huis. Gelukkig is het zijn linker hand dus kan hij best nog wel veel.

Het had erger kunnen aflopen  we zijn blij dat het hierbij gebleven is (nou ja, ook nog een flink blauw oog) tegenover mij lag een man die had alleen maar zijn evenwicht had verloren en die had een gebroken heup dus laten we niet klagen. 

liefs van mij en tot blogs
 

13 opmerkingen:

GerJanne zei

Ah, goed wat van je te horen Marja! Fijn dat het goed gegaan is. EN dat het allemaal mogelijk is. Wat vervelend voor ed. Maar wat je zegt : als dat het enige is....Je kaart is een heel mooie. Lekker vrolijk ook.

Elly zei

Een hele mooie kaart heb je gemaakt, en fijn dat het allemaal goed gegaan is.
Maar jeetje nu Ed ook nog, en wat je zegt het had erger kunnen zijn, maar toch dit is schrikken.
Veel beterschap saampjes.
Groetjes Elly

Wilma zei

Alles alweer achter de rug, nu het revalideren nog. Heel soepeltjes gaat het even niet bij en met jullie... Maar je hebt gelijk, het had ook heel anders af kunnen lopen met je man. Proberen te relativeren helpt ook al heel veel.😉
Je hebt een hele mooie kaart gemaakt in deze kleuren Marja. Veel succes gewenst met de dingen van het moment en sterkte!
GROET, Wilma.

Martha zei

Fijn dat je weer achter de operatie staat Marja
Nu maar weer herstellen!
O nee wat vervelend dat je man Ed ook geblesseerd is, maar wat een geluk dat het niet erger is afgelopen, alhoewel een vinger uit de kom ook niet grappig is, beterschap voor jullie beiden!
Je kaartje als Gastdesigner is prachtig!
Liefs Martha

Nelleke zei

Och Marja, een 2e nieuwe knie. Fijn dat het weer achter de rug is. Wat moeizamer als de vorige kaar. Elke dag is weer een stukje vooruitgang.
Sterkte men een goed herstel gewenst. Mooie kaart laat je zien. groet, Nelleke

Antjes kaartcreaties zei

Fijn dat alles weer achter de rug is Marja.
En nu maar hopen dat de vinger van manlief ook snel opknapt..
Groetjes en een snel herstel voor jullie allebei gewenst!!!
Groetjes Antje

Henriët zei

Fijn dat de operatie voor de nieuwe knie geslaagd is. Succes met revalideren. Doe de komende dagen beide maar voorzichtig buiten want er is nog meer gladheid voorspeld!
Je mooie kaart spat van het scherm met die mooie vogel er op.
Groetjes van Henriët

Wies zei

Fijn te lezen dat de operatie aan je 2de nieuwe knie achter de rug is. Veel succes en sterkte met revalideren. En Ed beterschap gewenst met zijn vinger en sterkte voor morgen in het ziekenhuis.
Je gastdesigner-kaart is mooi geworden.
Lieve groet, Wies

Freubelmina zei

Gelukkig heb je dit gehad en nu veel succes met revalideren Marja!
Ow ow wat een pechvogel onderuit met de fiets, dat was schrikken….beterschap allebei…
Je kaartje is hartstikke mooi, een leuke vogel erop xx

Wies zei

Hartelijk bedankt voor de mooie en speciale vouwkaart. Daar houd ik inderdaad van, van bijzondere modellen. 👍

Freubelmina zei

Lieve Marja, ontzettend bedankt voor je prachtige kerstkaart, wat een gave vouwkaart!
En ik heb meteen de postcode gecorrigeerd in m’n adresboekje ;) Lieve groetjes xx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Fijn dat de operatie goed is gegaan en je bent aardig op weg om de bionische vrouw te worden Marja hihi. Gelukkig dat je man niet erger verwond is met vallen, je kunt inderdaad slecht terechtkomen. Voor allebei veel beterschap en fijne, knusse dagen gewenst. Je kaart is mooi met dat lieve plaatje. De kleuren komen heel mooi bij het dessin-papier.
Lieve groetjes Miranda

Laurespage zei

Marja, een tweede nieuwe knie is niet niks, maar goed te horen dat het goed gaat, en iedere dag een stukje beter. Jammer dat je echtgenoot gevallen is, maar ja, dan denkt men het kon erger geweest zijn. Spoedig herstel voor allebei. En... je kaartje dat je ons laat zien is heel mooi en een mooie lay-out. Fijne kerst.
Laurette