knutsels en kadootjes

zaterdag 28 mei 2022

Uitdaging met Daphne

 Puf, puf, het gaat allermaal wel een beetje moeizaam hoor deze dagen. Camping, thuis, fysiotherapie, camping enz en als ik bij de fysio ben geweest ben ik de rest van de middag helemaal "kapot". Tussendoor ook nog met mijn hobby bezig maar mis dan toch materiaal als ik op de camping ben terwijl ik toch  al 4 tassen mee heb en ik wil ze ook steeds weer mee naar huis want stel je voor dat we door een of andere oorzaak niet naar de camping kunnen en ik heb mijn spullen niet thuis. Gelukkig vind mijn lieve man het gesleep niet erg, hij vindt het erger als ik me zou vervelen.

Maar goed, nu de kaart voor de uitdaging van de  maand mei. Daphne had opgegeven :" We gaan bingo'en". 


Nu had ik een card in a box al klaarstaan maar nog niet versierd en toen kwam ik opeens het stempeltje van de Bij tegen en de zonnebloemen lagen ook klaar om gekleurd te worden dus koos ik voor het middelste rijtje en zo snel mogelijk  gemaakt. Deze keer niet een voor Ariënne gemaakt want zij gaat op Hemelvaartsdag naar Porto om vanaf daar de Portugese route  naar Santiago de Compostella te lopen nu 17 dagen. Zij heeft al een andere kaart gekregen. Ik schrijf dit bericht op Hemelvaartsdag en we hebben net gehoord dat zij zonder problemen is vertrokken vanaf Schiphol

Mooi weekend
en liefs 

 


9 opmerkingen:

Angélique zei

O, wat heb je een ontzettende leuke card-in-a-box gemaakt! Ik hoor de bijtjes in koor zoemen, net of ze uit het doosje vliegen. De zonnebloemen zijn ook heel mooi.

Henriët zei

Leuke card in a box met de bijtjes en de zonnebloemen. Echt een zomers geheel.
Groetjes van Henriët

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een mooie, vrolijke card in a box. Die bijtjes komen er heel vrolijk uit gevlogen, zoem, zoem. Leuk gecombineerd met de mooie zonnebloemen en het leuke dessin-papier. Stoer hoor van je dochter, zij doet vast mooie herinneringen op.
Lieve groetjes Miranda

Wilma zei

Hele mooie creatie Marja, ik vind dit zo'n leuk model! Je hebt er iets moois van gemaakt met de bijtjes en zonnebloemen, hele fijne kleuren.
Nog een goed weekend.
GROET, Wilma

Martha zei

Wat leuk deze kaartbox, Marja
Die bijtjes stelen de show, echt leuk ook met die zonnebloemen erbij
Fijne tijd, liefs Martha

Daphne zei

In het echt is de kaart iets lichter iets meer geel. Iets vrolijker.
Ik ben er heel blij mee mam, ik ben blij dat ik niet voor een card in a box gekozen heb, want deze keer, deze maand hebben we heel verschillende kaarten, leuk hoor.
De zonnebloemen heb je heel mooi gekleurd en het stempeltje van het bijtje wil ik wel eens van je lenen hoor.

GerJanne zei

Hoi Marja,
wat naar dat het niet zo gaat als je zou willen! Nog wel steeds vooruitgang met je knie?
Je card in a box is echt heel gaaf! Prachtig gedaan en wat stoer van Arienne dat ze zo'n eind gaat lopen! Het schijnt heel bijzonder te zijn.

Wies zei

Hele leuke card in a box met mooie zonnebloemen en een heel volk zoemende bijtjes. Weer een heel ander soort kaart als Daphne met de bingo uitdaging heeft gemaakt. En dat is juist zo leuk.

Freubelmina zei

Ik had hier al een reactie gezet maar die is helaas niet geplaatst…..ik vind je opdracht van Daphne zeer geslaagd wat een vrolijk geheel. Ik zei ook nog dat ik bij Daphne een boekentip had geplaatst over de Camino maar begreep ondertussen van Daphne dat jij die waarschijnlijk al gelezen had….lieve groetjes xx