knutsels en kadootjes

donderdag 8 april 2021

Idee van Daphne werd mijn kerstkaart nr 16

 Hoewel we al het hele jaar niet bij elkaar hebben kunnen knutselen door covid-19, kinderen met een loopneus die dan getest moesten worden, wij in de "kwetsbare leeftijd" volgens RIVM en drukke werkzaamheden,  inspireert Daphne me wel door de creaties die ze plaatst op haar blog. Nu deze weer, haar kerstkaart van 1 april. Op haar blog staat de verwijzing naar het filmpje (ik zie net dat ik het ook kan verwijzen dus bij deze). Het is van Diny Sprakel. Dat vond ik leuk want ik heb Diny een paar keer gezien op een beurs en het was net of ze weer voor me zat. 

Ik heb er een leuke kaart mee gemaakt (die komt nog een keer) maar vond hem wel een beetje groot.

Dus heb ik de blokjes verkleind naar 4 cm en 8 cm, als je het filmpje bekijkt, begrijp je wat ik bedoel. Daphne schreef ook al dat deze kaart niet moeilijk is om te maken en dat vind ik ook.

Dus...kerstkaart nummer 16 en zo leuk dat ik weer een heel oud plaatje kon gebruiken.

Mijn lieve man spoort mij aan om op te schieten want hij wil op de computer. Onze oudste kleinzoon is gisteren geweest en heeft een programma geïnstalleerd waar wij geen wijs uit konden en hij was in 10 minuten klaar .😂😂 en verder heeft hij ons nog weer wat wijzer gemaakt met wat dingen.

Kaart link ik weer naar 52WTC.

 

fijne dag en liefs.

16 opmerkingen:

Rosina zei

Het is een prachtige kerstkaart, een heel tof modelletje Marja, jammer dat jullie niet samen kunnen freubelen, dat was altijd wel gezellig natuurlijk , hopelijk komt dat later wel weer als iedereen zijn vaccinatie heeft gehad...
groetjes Rosina
DT 52 WTC

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hopelijk mogen we snel weer veilig bij elkaar op bezoek, ik mis het zo. Gelukkig hebben we de computer en blogland ;) Je kerstkaart is prachtig geworden Marja. Echt een leuk model en je hebt alle vakjes mooi gedecoreerd.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Anita van Deur zei

Prachtig is je kaartje en met mooie details je missie is geslaagd Marja. Ik vind het zo lastig om zulke kaarten te maken, gisteren voor het eerst een kaart na gemaakt via youtube :) komt a.s woensdag online.
Fijne middag.

Angélique zei

Mooie kaart, het dp is heel mooi gecombineerd en past ook nog eens goed bij het plaatje.

Margo zei

Wat een prachtige kaart Marja dat is echt een leuk modelletje
Groetjes
Margo

Henriët zei

Fijn dat jullie elkaar zo kunnen inspireren.
Deze kaart is erg mooi en het oude plaatje doet het er goed op.
Handig dat de kleinkinderen kunnen helpen bij computerprobemen.
Groetjes van Henriët

karin zei

Een mooi kaartje Marja, wel veel werk met alle vierkantjes erop. Prachtig gemaakt.
Groetjes,
Karin

Diny zei

Prachtig kaartje Marja....jammer dat je niet samen aan de knutsel kunt met je dochter maar op deze manier lukt het dan wel....mooi hoor!
Groetjes Diny

Daphne zei

Super mam, dat hij de tijd naam om het te verkleinen en uit te werken. Ik heb m ben heel blij met mijn "malletje" wat je je oudste kleinkind hebt meegegeven😁.
Hoe kaart is erg leuk, het papier is weer zo leuk.
Ook het huisje!! Op een top Kerst vind ik.

GerJanne zei

Ja, het blijft balen allemaal. We moeten het nog even volhouden.. en zeker de mensen die nog geen vaccinatie hebben gehad. Ik heb mijn ouders al lekker kunnen knuffelen. Zij en ik allemaal gevaccineerd.. Nog even Marja, dan mogen jullie ook weer!
Je kaart is geweldig. Wat een leuk model. En knap dat je de link eronder kunt zetten...

Jantine zei

Wat een toffe kaart heb je gemaakt, Marja. En wat leuk dat je toch geïnspireerd wordt door Daphne, ook al kunnen jullie niet samen knutselen. Het is balen he. Ik heb ook maar weinig kletseldates gehad het afgelopen jaar, helaas. En af en toe een digitale workshop. Maar het is toch niet hetzelfde...
Fijn dat je weer meedoet met 52WTC!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

Angelique zei

Mooie kaart en wat een superleuk model met het onderste stukje dat open klapt. Schattig 3D-huisje plaatste je erop. Fijn toch om nog een beetje inspiratie bij Daphne op te kunnen doen. Ook voor Mylo maakte je een leuke kaart, die kan hij wel gebruiken.
lieve groetjes Angelique

Elly zei

Wat een mooie kaart. Ja dat mis je zeer zeker, maar hopend kan dat toch snel weer gebeuren samen aan de hobby
Groetjes Elly

martina's kaartjes zei

Een mooi kaartje heb je gemaakt deze week, geslaagd hoor
leuk modelletje
grtjs,martina DT 52 WTC

creaties van Daatje zei

Heel mooi kaartje Marja
Ik heb deze ook al eens gemaakt
En ha dat heb ik nou ook, als ik Diny hoor praten zie ik haar voor me ik heb haar ook een aantal keer mogen ontmoeten op een beurs, leuk mens!
Liefs Martha

Marjolein zei

Dat is een leuk model kaart! Hij is mooi geworden. Groeten Marjolein