knutsels en kadootjes

maandag 12 juni 2017

joe hoe hier ben ik weer even.

Dat is een tijdje geleden hè. Ons leven was een beetje onrustig, er gebeurde van alles en dan ook nog heen en weer naar de camping. Niet erg relaxed dus. Ik maakte wel een aantal kaarten maar meer naar voorbeelden van pinterest en dan vindt ik het niet zo leuk om die te plaatsen omdat ze niet van  mezelf zijn. Vooral als ik ze echt heb gecopieerd. Nu ben ik echter weer bezig met de zomer challenge van de Art chicks. Voorheen was het de craftorij zomer challenge maar de Craftorij is gesloten en de dames van Art chicks doen nu de challenge.
een van de onderwerpen was: doe iets met bubbelplastic. Ik heb de achtergrond bewerkt met bubbelplastic, het is een gelli print en ook de bloemen zijn restjes van gelli printjes. Verder moet ik er nog een beetje "inkomen".
Als ik wat meer relaxed ben kom ik weer eens bij jullie langs, eerst morgen nog naar een begrafenis van een vriendin, dan hoop ik dat de rust weer terug komt.
Groetjes voor jullie allemaal.

7 opmerkingen:

marenmat zei

Allereerst gecondoleerd met je vriendin. Fröbelen is fijn maar er zijn belangrijker dingen in het leven. Je hebt groot gelijk even de rust weer te laten keren.
Je kaartje vind ik wel erg leuk geworden. En challenges zijn altijd leuk om te doen.

Sterkte!

Marlies

Joanne kramer zei

Dit is een leuke kaart. Sterkte met de begrafenis. groetjes Joanne

Willy zei

Wat een leukerd en wat leuk dat je weer meedoet, ben benieuwd naar de rest! Sterkte morgen ...

GerJanne zei

Heel mooi Marja! Leuk die felle kleuren! Ik hoop dat het niet alleen nare dingen zijn waardoor het hectisch en druk is. In elk geval sterkte morgen. Een vriendin verliezen is verdrietig.
GerJanne

Monique zei

Hoi Marja, ik was het weekend nog even om je blog om te kijken of ik je niet over het hoofd had gezien. En nu ben je er weer met een mooie creatie. Ik hoop dat de tijden voor jullie nu de goede kant op gaat. Heel veel sterkte morgen.
Liefs Monique

Angelique zei

Mooie fleurige kaart heb je gemaakt. Heel veel sterkte voor morgen. Ik hoop dat je daarna weer een beetje rust vind.
Lieve groetjes Angelique

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
Veel sterkte voor je, iemand verliezen is moeilijk!
Wat een leuk vrolijk kaartje is dit,
Liefs van Martha