knutsels en kadootjes

zondag 18 juni 2017

in de schaduw.

Het is heerlijk warm vandaag maar ik kan niet zo goed in de zon zitten, veel te warm voor mij maar gelukkig hebben we een grote parasol en daar bivakkeer ik dan onder.  Onze buurman zei het vanmorgen al: "zo jij kan weer lekker in de schaduw je kaartjes gaan maken." Dus die raad heb ik maar opgevolgd.
Het is weer een kaartje voor de zomer challenge 2.0 van de Art chicks en wel die van 12 juni, speelkaarten.
De rust is hier wel teruggekeerd maar in mijn hoofd zitten nog veel memories.  Twee vriendinnen die we al meer dan 45 jaar kenden binnen 3 weken verliezen gaat je niet in je kouwe kleren zitten, we moeten echter vooruit kijken en dat proberen we maar. Nu het kaartje.  Het spreekt voor zich. De rondjes heb ik weer gemaakt met een gummetje op een potlood dat is toch zo makkelijk en leuk vind ik. De zwarte van hetzelfde alleen die heb ik alle 7 aan elkaar geplakt met schilders tape.
fijne dag en tot blogs.

6 opmerkingen:

Diny zei

Wat een heerlijk fris kaartje Marja!
Ik ben een tijdje weggeweest maar begrijp uit je berichtje dat je in een moeilijke periode zit. Ik wens je daar heel veel sterkte mee!
Groetjes Diny

Daphne Coers zei

Wat een gezellge kaart mam.
De kracht zit hem in het verzinnen!!
Leuk, vooral de achtergrond, wordt ie lekker vrolijk van.

Tuurlijk hakt het overlijden van jullie vriendinnen erin. Niet zo gel dat je de rust nog niet helemaal gevonden hebt.
Tot gauw, dikke kus, Daph

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
Heel begrijpelijk dat het moeilijk is als je in korte tijd 2 vriendinnen verliest, veel sterkte!
Leuk om te stempelen met een potloodgummetje, leuk die jokerspeelkaart das pure nostalgie voor mij!
Liefs van Martha

marenmat zei

Dat kan ik me goed voorstellen, dat twee mensen zo snel achter elkaar verliezen je niet in de koude kleren gaat zitten. Dat heeft tijd nodig. Heel veel sterkte.
Je kaart is weer erg leuk. Wat een goed idee van de aan elkaar gebonden potloden. Leuk effect!

Groetjes Marlies

Willy zei

Nou dat kan ik mij goed voorstellen Marja :( Fijn dat de hobby je wat 'afleid' Leuk idee om dezelfde kleurtjes terug te laten keren rondom!

Angelique zei

Jeetje Marja, logisch dat dit een moeilijke tijd is. Heftig om op zo'n korte tijd twee vriendinnen te verliezen. Heel veel sterkte voor de komende tijd. Ik hoop dat het kaartjes maken je een beetje afleiding kan bezorgen. Dit is een leuke kaart geworden met de joker erop.
lieve groetjes Angelique