knutsels en kadootjes

woensdag 11 mei 2016

met de buurmeisjes.

Afgelopen vrijdag heb ik met onze buurmeisjes op de camping lekker zitten knutselen. Zij wisten het nog van vorig jaar (ik ook) en wilden graag nog iets doen.
Ik had bedacht een eenvoudige kaart  en dat ging helemaal goed  maar opeens was er een windvlaag en de kaart van Sterre viel omgekeerd op een oranje inktpad. Snel een andere gemaakt en deze maar weg gelegd.  Vandaag heb ik er eens even naar gekeken en vond ook nog ik mijn camping knutsel bakje de twee oranje bloemen.  Deze zijn gemaakt van overgebleven stukjes gelli plate creaties. De foto is misschien niet helemaal ideaal maar ik weet niet zo goed hoe ik dat allemaal via mijn tablet moet doen, vandaar dat ik ook eerst de foto heb geplaatst, om te kijken of het wilde lukken allemaal.
We hebben tot  nu toe genoten van het mooie weer, wat een bofje.  We hebben vrienden die in Spanje zijn en zij hebben steeds maar regen. Heel sneu.
voor jullie maar weer groetjes en tot de volgende keer.

En inmiddels heb ik de foto die via mijn tablet was genomen verwijderd en thuis met het fototoestel een betere foto gemaakt. Soms ben ik erg streng voor mezelf. :-)

7 opmerkingen:

Je@net zei

Leuke kaart geworden, Marja. Ook de kaarten van de buurmeisjes zijn mooi geworden.
Je boft met het mooie weer, geniet ervan!

Rosina zei

Heel mooidit kaartje Marja....en wat een heerlijk weertje was het weer vandaag...lekker van genieten ...het beloofd weer flink af te koelen...

groetjes Rosina

Anneke zei

Supermooi, leuke kleuren! Ook de kaarten van de buurmeisjes zijn top!

Monique zei

Goed gelukt! Geluk bij een ongelukje.
Geniet van het mooie weer!
Lieve groetjes, Monique

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
ja ik weet het nog, met je buurmeisjes heb je vorig jaar ook zo leuk geknutseld!!!
Heel mooi resultaat is het geworden!!!!
De foto is oook goed gelukt!
liefs van martha

Annigide zei

Wat leuk om samen met de buurmeisjes te knutselen. Je hebt de kaart prachtig gered, mooi met de oranje bloemen. De buurmeisjes hebben goed hun best gedaan, hun kaarten zijn ook mooi geworden.
lieve groetjes Angelique

Daphne Coers zei

Heel goed idee, nooit meteen je "mislukkelingen" weggooien.
Wat een leuke, vrolijke kaart mam, zo zie je maar weer.