knutsels en kadootjes

woensdag 25 mei 2016

De craftorij zomerchallenge

Dit jaar wil ik serieus mee gaan doen met de zomer challenge van de Craftorij. Dat begint op 1 juni a.s. en je krijgt dan elke dag een onderwerp dit t/m eind juli. De bedoeling is om het op een postcard (van de Hema, Bruna of zelf gesneden) te maken maar ik heb al gezien dat er ook mensen zijn die het anders doen dat is ook geen probleem denk ik het gaat om het plezier van het maken. Bovendien zijn we bang dat de Hema ze uit hun assortiment hebben gehaald, jammer want het was zo lekker makkelijk.
Ik denk niet dat ik elke dag iets zal kunnen fabriceren maar ik ga mijn best doen.
Om alvast in de mood te komen hebben ze al twee "opwarmertjes" gegeven. De eerst was: maak iets in je favoriete kleur en de tweede was: gebruik inpakpapier. De favoriete kleur kwam ik niet helemaal uit, ik heb meerdere kleuren waar ik gek op ben, uiteindelijk is het toch paars en blauw geworden. Bij de tweede had ik meteen een idee, helaas was ik op de camping en had daar geen inpakpapier, heb ik zoveel meegenomen maar dat mooie velletje groen (had om een boeketje gezeten) lag thuis.
Toen ik uiteindelijk het groen op een kaart had geplakt, kreeg ik een black out maar.....de andere kant was gewoon bruin en daar ben ik mee aan de gang gegaan.
Afgelopen vrijdag is mijn neef getrouwd en bij hun binnenkomst werd "all you need is love" van de Beatles gespeeld, dat liedje zat nog steeds in mijn hoofd en daar is het kaartje uit ontstaan., Heel anders dan het idee dat ik op de camping had maar toch wel leuk geworden vind ik. En het is ook nog eens waar,
LOVE IS ALL YOU NEED! De witte hartjes heb ik ooit eens (100 jaar geleden) gemaakt van zelf hardende klei en ik ben zo blij dat ik ze nu eindelijk eens kon gebruiken.
liefs Marja

4 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke challenge, Marja. En je eerste kaartjes zijn meteen ook erg geslaagd.
Veel succes verder met deze uitdaging!

Sientje zei

Daar is tie dan hihi. Ze zijn beide erg leuk geworden.

Rensina Steursma zei

Wat een leuke kaartjes!
Mooi kleuren heb je gebruikt.
Ben benieuwd naar de rest van je uitwerkingen.

marenmat zei

Wat een leukertjes zijn het geworden. Heerlijk om zo met een challenge mee te doen. Dan heb je een beetje een houvast en doel.

erg leuk!

Groetjes Marlies