knutsels en kadootjes

woensdag 9 oktober 2013

Weer een beetje aan de knutsel.

Dit zijn de laatste weken dat we nog naar de camping kunnen. We zijn nu druk met het opruimen en opbreken van onze plek. De caravan gaat over 2 weken de stalling weer in en dan hebben we weer alle tijd voor andere dingen.
A.s. zondag is onze oudste kleinzoon jarig en daarna zal ik zijn kaart hier plaatsen. De kaart van Mylo heb ik niet aangepast, we vinden het eigenlijk wel grappig zo'n "slip of the pen" leuk voor later zeg maar.
De ouders van onze schoonzoon zijn deze week 50 jaar getrouwd, goeiendag wat een tijd en voor hen heb ik een kaart gelift van de liftchallenge, daar doe ik dan ook aan mee met deze kaart.
De achtergrond heb ik gemaakt met ecoline en zoutkorrels. Ik vind het zelf leuk, ben er een tijdje geleden erg druk mee geweest en zie daar: wie wat bewaart heeft wat.
Verder ben ik nu bezig met kerstkaarten, ik recykleer veel, ook een mooie opruiming van de oude kaarten die ik van veel mensen heb gekregen de laatste jaren.
Ik probeer zo veel mogelijk jullie blogs te volgen maar heb niet altijd tijd om berichtjes achter te laten. Dat komt allemaal wel weer.
Heel veel groetjes
Marja

7 opmerkingen:

Willy zei

Wat een prachtige kaart, daar zal het koppel vast blij mee zijn!!

Daphne Coers zei

Leuke kaart mam......past heel goed bij hun vind ik.
Ik ben benieuwd wat ze er van vinden, hoor ik morgen wel.
Kussie, Daph

Nadine zei

Erg leuk kaartje is het geworden, feestelijk voor deze bijzondere gelegenheid. Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge.

M@rjan zei

Mooie lift, leuke achtergeondkleur ook. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge! Deze werd vast goed ontvangen!

Daatje zei

Hoi hoi Marja,
wat mooi dat zout in de ecoline!
Prachtige kaart!
Fijn dat je er weer bent, hier in blogland!
Groetjes van Daatje

Cornelie zei

Leuke lift. De witte bloemen doen het goed, staat lekker fris! Fijn dat je meedoet!

GerJanne zei

Oh wauw, Marja, wat een mooie lift heb je gemaakt! Dat wordt vast en zeker heel erg gewaardeerd.
En de tijd voor de camping zal wel bijna voorbij zijn. Wat een weer is het af en toe.... toch echt meer herfst dan zomer.
Groetjes,
GerJanne