knutsels en kadootjes

maandag 9 september 2013

Weer wat meer thuis!

Hallo allemaal
Zo, wat een prachtige zomer hebben we tot nu toe (ik zou bijna schrijven: gehad maar hoop dat het nog even doorgaat met dat mooie weer).
We zijn nu wel weer iets meer thuis ipv op de camping dus heb ik weer iets meer tijd om te bloggen en blogs te bekijken.
Veel heb ik niet geknutseld deze zomer, het was meer lezen, lezen en lezen. Ook fijn.
Ik zie dat ik er 2 nieuwe volgers bij heb: Welkom, ik hoop dat ik een beetje inspirerend voor jullie kan zijn.
Voor nu: Ik heb een foto gevonden die weer bij de foto van mijn vader (zie vorig bericht) past en dit is dan de trouwfoto, ze zijn getrouwd op 8 mei 1929, mijn moeder was toen net 20 en mijn vader 29 jaar. Als ik het zo bekijk vraag ik me wel eens af wat hun verwachtingen zijn geweest en wat daar van uit is gekomen. Ze hebben moeilijke tijden gehad, mijn vader 2 keer werkloos en de oorlog. Als klap op de vuurpijl werd ik in februari 1945 geboren als derde en nakomertje. Er is mij altijd verteld dat ze heel blij met me waren. Ach, waar blijft de tijd ik ben nu ook al weer 68!
Nu ga ik sentimenteel worden dus sluit de foto bij en ga vandaag eens heerlijk aan de knutsel, kan ik meteen al onze campingwas afwerken, de wasmachine  staat op zolder dus, het worden zolderuurtjes.
Fijne dag allemaal en tot een volgende keer.

5 opmerkingen:

Daphne zei

Wat een mooie foto, nostalgisch! :) Ik hoop met je mee dat we nog even lekker van de zon kunnen genieten voor we echt in de herfst sfeer komen! :D

Fijne zolderuurtjes! Liefs, Daphne

GerJanne zei

Oh wat een prachtige foto. Ik denk dat het normaal is om zo te denken. Gisteren had ik een foto van mijn opa en oma in mijn hand. 1926, verloofd. Ook ik dacht hetzelfde als jij. Mijn oma is overleden in 1947, waarschijnlijk iets met haar hart. Jaren ziek en zwak. Ze zijn maar 19 jaar getrouwd geweest. Zeker weten hadden ze andere verwachtingen in 1926....
Nou genoeg gemijmerd. Aan de knutsel!
Liefs,
GerJanne

Daatje zei

Hoi hoi Marja,
ja aan alles komt een eind, ook an het mooie warme weer, hier giet het momenteel,
maar goed is ook weer nodig nietwaar!
Mooie nostalgische foto!
groetjes en was-se van Daatje

Daphne Coers zei

Mooie foto!
Hij vraagt er gewoon om, om eens een mooie scrap mee te maken mam!
Ik zeg DOEN (gewoon beginnen!!)
Of eens samen doen, ik heb van de vakantie mooie foto's, daar wil ik toch ook eens mee gaan proberen te scrappen.
Oh ja........De Nederlandse Swappers hebben de Zwoele Zoen Lippen Swap. Doe je gezellig mee? kan nog opgeven tot vrijdag avond.
Tot morgen, Kus, Daph

Joke zei

Wat een mooie foto's van je ouders Marja. Ook leuk om te lezen wat je erbij schrijft. Ik mag graag met foto's uit de oude doos kaarten maken. Vooral met eigen foto's. Als je op mijn blog kijkt heb ik onlangs er nog eentje geplaatst die ik al eerder gemaakt heb. Hij staat bij Oma's Appeltaart. Wie weet zie ik eerdaags ook van jou een mooie scrap van deze foto's op je blog verschijnen.

Lieve groetjes, Joke