knutsels en kadootjes

donderdag 28 februari 2013

Weer erg laat....

In februari heb ik altijd wat moeite met de datum en dan is het "opeens"  al 1 maart terwijl ik denk dat ik nog tijd genoeg heb. Als een razende ben ik gisteren bezig geweest om nog mee te kunnen doen aan de Liftchallenge. Ik was er niet helemaal tevreden over dus het "maalde" in mijn hoofd en vanmorgen heb ik een andere gemaakt. Maar.... oh, die twijfel, nu weet ik toch nog niet welke ik moet kiezen. Of mag je er meerdere insturen? Ik geloof het wel, dan doe ik ze allebei.
Het papier is allemaal uit mijn voorraad, de rozet heb ik gemaakt met behulp van de scor pal, heel handig.


Nu is mijn kleindochter 9 maart jarig en onze dochter de 10e dus voor allebei zou ik een kaart hebben. Oh nu denk ik er niet aan dat Daphne natuurlijk ook op mijn blog kijkt, dan blijft het nog een verrassing Daph wat voor een kaart jij krijgt, voorraad genoeg.
Heel veel groetjes maar weer en voor iedereen: een fijne dag.
Marja

6 opmerkingen:

Joke zei

Ze zijn beiden erg leuk geworden Marja. Mooi papier en frisse kleurtjes heb je gebruikt ervoor.

Groetjes, Joke

M@rjan zei

Het zijn zeker leuke kaartjes, Marja! Gelukkig dat je op tijd "wakker" werd :), je had nog genoeg tijd. Mooie kleuren en wat leuk is die rozet! En je mag inderdaad met meer kaartjes meedoen, hoor. Dank je wel voor je deelname!

Cornelie zei

Heerlijk juist als je zo enthousiast bent! Leuke kaarten met frisse kleurtejs! Leuk dat je meedoet met de liftchallenge!

Daatje zei

Hoi hoi Marja,
heerlijke rose kaartjes heel fris en vrolijk!
Mooi resultaat!
Groetjes van daatje

Nadine zei

Wat een enthousiasme, leuK! En de kaarten, ook daar spat de vrolijkheid vanaf. Mooie kleurtjes gecombineerd. En twee kaarten mag altijd, hebben wij nog meer inzendingen om uit te kiezen. Dat gaat weer moielijk worden.
Bedankt voor het meedoen! Hopelijk zien we je de volgende keer weer!?

Lindeke zei

Heel mooi gelift in die frisse kleurtjes! Mooi met die rozet erbij!