knutsels en kadootjes

zaterdag 1 april 2017

Schrik!

Dat was me schrikken woensdagavond. Mijn man gaat om een uur of half acht even naar boven om iets weg te brengen, hoor ik opeens een kreet: MAR! dus ik roepen: wat is er? Zegt hij: Nou kom maar niet kijken alles staat onder water!! Wat doe je dan.....???? ik ging in ieder geval wel kijken maar wel met een trekker mee. Staat de hele bovenverdieping blank, wel 3 cm warm water. Er was een aansluiting van leiding naar de wastafel kraan, zo'n flexibel slangetje, gebroken. Wat een toestand. Gelukkig hebben we laminaat dus ik meteen aan het trekken en hij druk om alles af te sluiten en meteen de verzekering bellen. Mochten we een nood reparatie laten doen door een loodgieter en die moesten we dan maar even googelen. Tja, probeer er maar een te vinden 's avonds om kwart voor negen. Dus emmers water gehaald bij de buren en de volgende dag die leiding afgedopt en hadden we gelukkig verder weer overal water en warm water. Wat een toestand heb je meteen zonder. Ons badkamermeubel is naar de knoppen en de vloer ziet er niet uit ook hopen we dat we straks geen vochtplekken op het plafond krijgen en nu dus maar afwachten wat de schade expert er van vindt. Daar zaten we echt niet op te wachten, gelukkig waren we nog niet op de camping, we zien nu wel de noodzaak om onze buren onze telefoon nummers te geven.
Genoeg hierover, ik moest het wel even kwijt.
Voor mijn vriendin die erg met haar gezondheid tobt heb ik weer een kaartje gemaakt. Zij schreef mij van de week dat zij al 12 kaarten van mij had ingeplakt  en die met dat leuke kuikentje was dus de 13e. Dat vond ik geen mooi getal, 13....?? dus heb haar snel een 14e toegestuurd. Die kipjes van SU zijn ook zo leuk.
Groetjes van mij maar weer en een heel mooi weekend voor jullie.

9 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Wat een super vrolijke kaart! Een kaart doet altijd goed. Wat een waterballet, pfff. Vervelend! Groetjes Joanne

Dora zei

Tjonge, wat een gedoe. Water geeft heel veel overlast....oef. Inderdaad, blij dat jullie niet weg waren. Je hebt een mooie kaart gemaakt met deze leuke kipje. Succes met het herstellen van alles.!!

GerJanne zei

Sjonge wat balen zeg! Daar heb je nooit zin in... onze dochter en schoonzoon hebben dat dus ook gehad in hun nieuwe huis, toen ze dus weg waren. Na ruim een etmaal (!) hadden ze een soort waterval van de trap....Hopelijk is het bij jullie meegevallen!

Maar nu je kaart: Lief dat je zo vaak een kaartje stuurt naar je vriendin en zo te horen wordt het heel erg gewaardeerd. Het is en heel leuk kaartje! Mooie lente kleuren!
GerJanne

Daphne Coers zei

Over het water wil ik het maar niet meer hebben mam, wat een gedoe.....

Je kaart is wel heel erg vrolijk (knap om zoiets te maken, nadat je zelf bijna verzopen bent, hihi) en wordt goed ontvangen telkens weer, hoe leuk is dat.
Je hebt groot gelijk, 13 kaarten, daar moet gauw een nummer 14 achteraan.
Ik wil heel graag deze stempeltjes lenen van je, of beter.....we gaan gauw weer eens samen knutselen.
Xx

Annigide zei

Vreselijk, waterschade is altijd zo erg. Hopelijk wordt alles door de verzekering vergoed. Wat een leuke kaart heb je naar je vriendin gestuurd, daar vrolijk je toch een beetje van op. Je vorige kaart is ook al zo vrolijk in het oranje en het kuikentje wat door het rondje piept.
lieve groetjes Angelique

Sarah zei

Oei... dat klinkt erg. Hopelijk valt de schade mee.
Je kaart is leuk. Gaat je vriendin weer plezieren!

Monique zei

Dat is zeker schrikken en ook balen. Wat kun je daar een werk van hebben. Hopelijk werkt de verzekeraar een beetje mee. Je kaartje is mooi en zal je vriendin zeker opbeuren.
Lieve groetjes, Monique

marenmat zei

Ugh! Wat een schrik idd!! En wat een gedoe! Heel ellendig, maar zeker fijn dat jullie nog niet op de camping waren. Jeetje! Hoop dat alles gauw weer opgedroogd en opgeknapt is hoor.

Je kaartje is wederom errug leuk! Love de kip ;o)

Groetjes marlies

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
wat een gedoe zeg,
ja dan waardeer je het weer als ales goed in orde is he!?
Maar is alles nu weer opgelost, wat betreft schade enzo?
O je kaartje vind ik weer supermooi, was het bijna vergeten.... hihihi...
Liefs van Martha