knutsels en kadootjes

zaterdag 29 april 2017

en nog twee, speciaal voor Nelleke.

Omdat Nelleke bij mijn  vorige bericht schreef dat ze benieuwd was naar de andere kaarten die ik heb gemaakt met het papier wat ik vond bij het opruimen, plaats ik er nu nog maar twee. (ik heb er nog eentje klaarliggen maar moet daar nog een plaatje bij bedenken)
Van die met dat labeltje heb ik het idee van pinterest. De stempel is heel oud, een van de eersten die ik heb gekocht. Ingekleurd met de markers van de Action, ook het randje op de label. Wat komt die kleur mooi overeen bij de streepjes vinden jullie ook niet?  Die andere is een plaatje wat ik al een hele tijd geleden, misschien wel 4 jaar of zo, heb gekleurd en uitgeknipt. Het lag daar ook maar zo op me te wachten. Een tekst doe ik later.
Ik hoop dat iedereen Koningsdag goed is doorgekomen, mijn man, dochter en kleindochter hebben het erg leuk gehad op de vrijmarkt. Alleen Jade is een beetje gek geworden van een muziekje die de mensen naast hen alsmaar draaiden, ha, ha Jade, dat hoort erbij.
Mooi weekend en groetjes maar weer.

10 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuk stel kaarten Marja. Ik lees al dat jij ook niet snel iets weggooit, héél herkenbaar. Die afdrukjes zijn nog steeds leuk hoor en je hebt ze mooi ingekleurd. Top dat je het witte karton bij beide met een embossingfolder hebt bewerkt. Dat geeft net wat extra's vind ik.
Lieve groetjes Miranda

Dora zei

Inderdaad, met het opruimen kom je nog eens wat tegen. Dat heb ik ook. Sommige stukken bewaar je.
Je hebt twee mooie kaarten ermee gemaakt. Je vorige kaart is ook heel leuk gedaan en dat met je dochter...jammer dat het niet lukte. de kaart is wel leuk.

Nelleke zei

Haha, ik zie in een keer N
Mijn naam staan en dacht wat nu?j
Nou zie en weet ik het weer. Leuke kaarten zijn het geworden en de kleuren zijn goed he? Ja als je opruimt..... Dat is het leuke. Je krijgt vaak ruimte voor terug en je ziet weer mogelijkheden. Groetjes, Nelleke

Willy zei

Wat een super leuke kaarten Marja, zooo cute!

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
ja soms weten we maar amper wat we allemaal nog hebben,
jij hebt er weer wat moois mee gemaakt!!!
Liefs van Martha

Monique zei

Wat een liefies deze 2 kaartjes! Ik ben ook nog even naar beneden gescrolled en las het verhaal bij je Peek a Boo kaart. Ik moest stiekem wel een beetje lachen. Dat gebeurt mij nou ook zo vaak...hahaha. Net als de gebruiksaanwijzingen van de Ikea niet lezen ;-)
Maar ze zijn mooi geworden. Op naar jullie volgende knutselavondje!
Liefs Monique

Daphne Coers zei

Lief hoor mam, deze beide kaartjes.
Die tweede, die kun je zo een keer versturen als er een baby is geboren.
En de kleuren zijn inderdaad heel leuk bij elkaar.

Anja zei

Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt. En dat met restjes papier. Leuk met de embossing achtergrond en het plaatje erop. Leuk ingekleurd ook.
Groetjes Anja

Je@net zei

Goed bezig, Marja; alles weer lekker opgeruimd én twee leuke kinderkaarten erbij!

marenmat zei

Wat een schattige plaatjes en ze kleuren er ook zo goed bij. Echt leuke kaarten geworden!

Groetjes Marlies