knutsels en kadootjes

woensdag 6 april 2016

Leuke stempel

Met veel plezier ben ik weer naar de knotsgekke kaartendagen geweest hier in Zwolle. Jammer genoeg was het niet zo druk dus ik hoop dat het  volgend jaar toch maar weer in |Zwolle is, het is zo makkelijk 5 minuten op de fiets bij mij vandaan.
Ik werd ik op slag verliefd op deze stempel. Er was een kraam waar heel veel kaarten hingen  gemaakt met deze stempel  door Marjolein Zweed. Dat was zo'n leuk gezicht.  Neem maar eens een kijkje op haar blog. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en heb er deze creatie van gemaakt, gisteren verzonden naar mijn lieve vriendin in Ooltgensplaat.
Zo maar, om dat het lente is.
Ook jammer dat we vandaag thuis zitten, we wilden naar de camping om "het spul"op te bouwen maar onze auto dacht daar anders over, hij had geen zin en gaat straks naar de auto dokter. Voordeel (elk nadeel heb ze voordeel volgens Johan Cruyff) is dat ik straks lekker ga spelen met mijn nieuw aangeschafte spulletjes die ik gisteren heb gekocht bij Ursula. Ik ken haar van de ATC ruildagen en van toen ik nog veel deed op hobbyjournaal. Zij heeft een hobbywinkel in Hengelo, Ursula's hobbywereld. Een leuke winkel en goede service. Dus als je in de buurt van Hengelo bent, neem daar eens een kijkje.
Fijne dag verder en geniet van het mooie weer, doen wij ook hoor
ondanks dat we nu niet op de camping zijn.
En inmiddels zijn we een weekje verder kom ik tot de ontdekking dat ik dit bericht helemaal niet heb geplaatst. Bij deze dan maar, inmiddels is de auto weer gemaakt en hebben we ons tweede huisje afgelopen weekend in orde gemaakt. Nog een paar schoonmaak dingen en dan kunnen we overnachten.
Eerst naar de Art Specialy beurs. Is "om de hoek" bij onze camping. Kijken of ik nog iets kan kopen (ha ha Ed zegt steeds dat ik alles al heb maar ja, hij is een man en knutselt niet dus, wat weet hij er van?? hij gaat wel mee trouwens dat is wel weer gezellig)
Doei Marja

8 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Marja, wat een leuke, vrolijke voorjaarskaart. Gaaf zo'n rand met tulpen en natuurlijk komen daar vlindertjes op af. Veel plezier vast op de stempelbeurs. Ik ga zondag samen met Danoesja, heb er zo'n zin in, vooral om naar de technieken bij de workshops te kijken. Ben benieuwd wat voor ideetjes jij op gaat doen :)
lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Ha Marja,
Wat een gaaf kaartje met die stempel! Inderdaad heel leuk en helemaal geschikt voor het voorjaar. Wat leuk dat je weer naar de Art specially gaat en dat Ed weer meegaat. Lief van hem, hoor! Ben benieuwd of je nog bekenden tegenkomt. En natuurlijk heb je niet alles al. Een fractie van wat er te koop is....dus wel goed dat Ed mee gaat, ziet hij het met eigen ogen...

Groetjes,
GerJanne

Annigide zei

Prachtig kaartje en lief die vlindertjes erboven. Nancy en ik hebben ook naar de voorbeeldkaartjes staan kijken met deze prachtige stempel.
Heel veel plezier op de Art specially.
lieve groetjes Angelique

Rosina zei

Heel mooi dit lentekaartje marja...zo mooi die tulpjesstempel..en daarbij die leuke vlindertjes een schitterend geheel....Veel plezier op de camping en zeker morgen op de stempelbeurs...Jammer dat het zo ver van hier is ...maar wel goed voor de portemonee hahaha...

groetjes Rosina

Diny zei

Wat een gaaf kaartje Marja....de stempel is prachtig he....ik heb hem ook.
heel erg leuk gedaan!
Groetjes Diny

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
zeker een prachtig kaartje met een mooie stempel!
Fijn dat jullie weer naar de camping gaaan!!!
OOo ik had mijn zinnen ook op de artspecially beurs gezet
en nu moet ik juist heel het weekend werken,
nou dan volgende keer maar weer!
Veel plezier daar en geniet!!!
Liefs en groetjes van Martha

Willy zei

Idd een heel gaaf kaartje Marja en wat kan er opeens veel goed gaan in een week hè :) Leuk dat je ook naar de AS gaat misschien treffen we elkaar nog!

marenmat zei

Wat een dotje van een kaart. Een schattig stempeltje inderdaad!
En wat fijn dat de auto weer gemaakt is, zit je dan toch maar mooi mee. Fijne tijd op de beurs en opde camping!!

Groetjes Marlies