knutsels en kadootjes

woensdag 13 april 2016

Schoonzoon 50

Afgelopen zaterdag werd onze schoonzoon 50 jaar (50 JAAR!) tjonge jonge, ik schreef het al eens eerder, waar blijft de tijd. Als ik het goed heb is hij al 28 jaar lid van onze familie, niet te geloven.
Volgens jaar zijn ze 25 jaar getrouwd, het is wat.
Voor hem was ik aan het bedenken wat ik moest maken. Ik had een kaartje gemaakt met een van de birds crazy van Tim Holtz maar had daar geen lekker gevoel bij. Dus maar weer op op pinterest gesnuffeld en daar kwam ik het idee van het verkeersbord tegen.
Uit de gids van SU heb ik het plaatje van deze thinlits op een stukje dun karton gelegd gelegd en de strepen doorgetrokken, zo heb ik een malletje gemaakt. Toen de schuine delen uitgesneden. Dat is wel grappig want
dan hou je weer "stralen"over die je ook weer kan gebruiken en als je dat doet hou je weer "stralen" over....enz. enz.. De laatste twee heb ik toch maar weggegooid anders blijf ik aan de gang en een mens wil ook wel eens iets anders toch ?
Nu ik het daar over heb, ik was zondag op de Art specialy beurs, heerlijk wat een sfeer en ik heb genoten., Ed was ook mee maar we zijn ieder ons eigen gang gegaan en nee GerJanne, hij heeft niet ontdekt dat ik nog veel meer kan gebruiken. Ha. ha, hij kon alleen maar uitbrengen: wat heb je nu nog meer nodig?
Maar hij is wel altijd erg geïnteresseerd wat ik heb gekocht en wat ik er mee ga maken en hij heeft gisteren heel lief een dun acrylplaatje voor me in drie stukken gezaagd om daar de plaid stempels op te plakken. Ik ben al twee middagen aan  het experimenteren. Mijn handen zijn blauw en roze van de stempelinkt.
Als ik een goed exemplaar heb zal ik het laten zien. Misschien leuk voor kerstkaarten.
Ook heb ik een workshopje gedaan bij SU met de timeless textures stempels. Natuurlijk doopte ik weer de stempel die we gebruikten voor het turquoise op het roze kussentje. Maar ik was toen ook wel een beetje moe. Kennen jullie dat? Vroeger doopte ik ook wel eens mijn aquarel penseel in mijn kopje thee. Ha, ha.
Nu de kaart voor Andy en voor jullie een fijne dag, wij gaan vanmiddag onze kinderen helpen met hun voortent op zetten, aan het Veluwemeer, daar waait het altijd en is een grote tent best zwaar. Zal heus wel gezellig worden (hoop ik) toch Daph?

10 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Marja, wat een gezellig verhaal bij je vrolijke kaart. Ik heb zondag nog naar je uitgekeken op de beurs maar helaas niet gezien/herkend. Ik vroeg aan een mevrouw nog of ze Marja was (ik dacht dat ik je herkende) maar die mevrouw zei heel verschrikt (?) nee hoor...whaaah daar heb ik het maar bij gelaten..LOL.
Veel succes vandaag met de voortent opzetten en groetjes aan Daphne.
Lieve groetjes Miranda

Joanne kramer zei

Wat een leuke blog om te lezen en een hele mooie kaart! groetjes Joanne

Sientje zei

Leuke kaart is dat geworden zeg! Ik heb zaterdag heerlijk genoten en mijn man genoot er zo van om te zien wat ik deed met mijn nieuwe zig markers dat hij spontaan zei dat ik er van hem nog een paar (9!) kleurtjes bij kreeg.

Martha zei

Wat een leuke kaart Marja! En nog gefeliciteerd met je schoonzoon :-)
Groetjes,
Martha

Monique zei

Prachtige vrolijke kaart! Ik ben volgende maand jarig en heb een verlanglijstje neergelegd met SU spulletjes.... Heb je nog niet genoeg? Neuh....nog lang niet ;-)
Liefs, Monique

Willy zei

Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je schoonzoon Marja! Mooie kaart heb je voor hem gemaakt, leuk dat je ook aandacht aan de binnenkant hebt besteed: Leuk was het op de AS hè?!!

Rosina zei

Heel mooi dit kaartje voor je schoonzoon Marja...leuk gedaan die sunbursttechniek...
en ook nog gefeliciteerd met zijn 50e verjaardag...
groetjes Rosina

Daphne Coers zei

Whahahaaaaaa, ik lig hier helemaal in een deuk.
Zou ook echt een actie van mij kunnen zijn!!

Daphne Coers zei

Ik moest erg lachen bij het lezen van die kwast die in je thee ging, hi hi.......zo herkenbaar.
Zondag heb ik je kaart nog eens goed bekeken mam, hij is echt heel "kunstig" gemaakt.
En ja, de tent staat mooi he?!! En zo goed gegaan zonder ruzie ;-)
Heel erg bedankt nogmaals voor jullie hulp.

Diny zei

Van harte gefeliciteerd met je jarige schoonzoon Marja! je hebt een prachtig kaartje voor hem gemaakt!
Groetjes Diny