zaterdag 23 april 2016

Experimenteren.

Een tijdje geleden heb ik 10 mooie inkten gekocht van SU. Ik ben er heel blij mee maar moet er wel aan wennen. Mijn handen zitten iedere keer helemaal onder de inkt en ik krijg nu via pinterest mee dat je eerst op klad kan afdrukken en dan op je echte papier. Daar ben ik dan zoal mee bezig. Ik vind de kleuren wel erg mooi en omdat het sale a bration was kreeg ik ook nog de mooie Just voor you stempel erbij.
Ik ben een beetje gaan snuffelen op interest en heb deze kaart gelift. Dat is weer een nadeel want je ziet het model veel voorbij komen dus vind ik het niet echt iets helemaal van mijzelf.
Anyway, toch leuk om te doen en een neef van ons is morgen jarig dus werd hij voor hem. Ik vind het wel gaan als mannenkaart.
Daarbij vond ik ook iets om met schilderstape een afdruk te maken. Dat vond ik ook leuk dus dat ook geprobeerd. Je drukt het schilderstape op je stempelkussen en dan op je papier. Ik gebruikte het paarse van de Action. Eigenlijk vond ik het helemaal niets maar toen ik verder ging bedenken wat ik ermee zou kunnen kwam dit eruit en vond ik het toch wel leuk. Nu is de moeder van onze neef (tjonge, ik bedenk opeens dat het een achterneef is, ik ben dus zijn oudtante, ha ha, ik was al tante toen ik 9 jaar was) dinsdag jarig en heb ik voor haar het kaartje bij de zijne in de enveloppe gedaan.
Een nu maar hopen dat het aankomt.

Fijn weekend maar weer.

14 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaarten! Als ik dit zo zie dan denk ik;'ik mooi ook eens wat kleureninkt aanschaffen'. Maar ja, welke kleuren dan he!? Jij maakt er prachtige kaarten mee! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf zeg! Mooi kleuren en die stempel zie ik vaker, en wat is die gaaf! Ik wist niet dat hij in de Salebrations zat. Een heel mooi kaartje. Ook de tweede is top met die cirkel. Leuke kleuren ook.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaarten heb je gemaakt. En het is toch leuk als je op deze manier je inspiratie vind en lekker kunt experimenteren. Dan word het vanzelf iets eigens en maak je de mooiste dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi Marja,
  wat is het toch geweldig dat je steeds weer nieuwe dingen kunt ontdekken
  op hobbygebied!!!!
  Wat is US?
  Heel mooi deze kaartjes vooral de bovenste vind ik erg mooi!
  Liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dat is een superleuk effect zeg! Ik vind ze hartstikke leuk geworden!

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee prachtige kaartjes, een beetje van Marja en een beetje van Pinterest helemaal prima toch?!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fantasie heb je toch Marja....dit heb je heel erg leuk gedaan!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Twee hele mooie kaarten Marja, leuk om nieuwe technieken uit te proberen en er je eigen draai aan te geven. En Pinterest is juist een wereld aan ideeën die je ook weer op je eigen manier kan gebruiken dus liften kan ook hihi.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kaarten, Marja. En wat een goed idee om afplakband te gebruiken. Gaaf effect geeft dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi deze kaartje marja....en ook ik haal af en toe wat inspiratie van pinterest...en dan geef je er toch weer een eigen draai aan....meer die tekststempel van SU is prachtig....

  groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je probeert het toch, en dat vind ik super goed van je. Gewoon wat proberen, soms wat namaken om het in de vingers te krijgen. Leuk resultaat. Goetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Twee prachtige kaarten Marja,
  de eerste is prachtig met de mooie tekst en de 2de is verrassend mooi met het schilderstape,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om te lezen dat je van alles probeert met je inkt, ik ken het verhaal van vieze vingers. Je gelifte kaart is heel mooi geworden en heel geschikt voor je neef.
  En wat een leuke kaart heb je gemaakt met de schilderstape.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen