zaterdag 28 september 2024

En zo is het weer eind van de maand.



Deze maand was een rare en best wel emotionele maand. Ook de tweede broer van Ed is overleden maar we kunnen er vrede mee hebben. We zijn blij dat hij niet verder heeft hoeven lijden. Zijn kinderen hadden een mooie uitvaart geregeld met muziek wat precies bij hem paste, hij was een liefhebber van Jazz en dixieland jazz en "I'm just a gigolo" van Louis Prima heeft nog daaaaagen door mijn hoofd gespeeld, nog steeds eigenlijk. 😊

Maar nu weer verder met de orde van de dag. We zijn nog steeds op de camping daardoor was het wat moeilijker om onze uitdaging te maken maar het is me gelukt. Daphne www.postvandaphne.blogspot.com had bedacht dat we deze achtergrond moesten maken. Jullie kunnen op haar blog de link vinden hoop ik want ik weet niet hoe ik dat moet doen op mijn telefoon. Het lijkt ingewikkeld maar is het niet, alleen vind ik het diagonaal doorsnijden van strookjes papier van 2 bij 13 cm niet zo heel erg leuk 😅. Gelukkig had ik de achtergronden al klaar en moest van de week alleen nog de afbeeldingen maken. Lang leve het uitdruk boekje dat ik kreeg met moederdag.

De roze stuurde ik naar Daphne. Zij vond hem mooi.

Ik wens iedereen een mooi weekend en hoop volgende maand wat meer te kunnen bloggen, we zijn al begonnen met opruimen hier.

Liefs van mij.

En oh, oh wat heb ik weer een moeite met mijn telefoon. Ik kon de foto's eerst niet vinden en nu staan ze boven aan. Durf er niets meer aan te doen. Doei fijne dag.

6 opmerkingen:

Anita van Deur zei

2 prachtige kaarten Marja. Sterkte met het verlies van (schoon)broer.

alma.heijenk@gmail.com zei

prachtige karten, ik zag de uitdaging bij Daphne al en heb gelijk het linkje bekeken. dus wie weet ga ik het zelf ook eens proberen.
groetjes Alma

Henriët zei

Wat een prachtige kaarten. Heel mooi met die achtergrondjes.
Gecondoleerd met het overlijden van je zwager.
Groetjes van Henriët

Wies zei

Nog gecondoleerd met het overlijden van je zwager. Leuk weer een uitdaging met Daphne! Ik kom net van haar blog vandaan. Jij hebt twee mooie en verschillende kaarten gemaakt met deze techniek. Succes met het opruimen op de camping.

Daphne zei

En of ik er blij mee ben!!
Ik vind de kleuren zo goed bij mij passen en bloemen op een kaart (ik zeg het vaker) daar word iedereen toch blij van (tenminste, dat zeg ik, hihi).
Die voorgestanste blokjes, wat hebben we daar een plezier van hè, de hele zomer heb ik ze gebruikt, maar jij ook, zo te zien.
Leuke techniek hè, deze mozaïek techniek, 1 om te onthouden.
Op naar volgende maand!!

!neke zei

Jouw kaarten zijn ook gaaf !!!!!
Leuke techniek !!!!
Zeker een heftige maand .Op naar oktober.....