zondag 28 juli 2024

En toen was ik nog niet klaar!

 Kreeg ik woensdag een appje van Daphne of ik het wel goed had begrepen. Of ik ook wel kaartjes had gemaakt voor GerJanne en Henriët. Oh jee, nee dus, niet goed begrepen en wat nu?? Want het was behoorlijk warm en om dan in de caravan te gaan zitten was niet zo heel aanlokkelijk. Toch maar de moeite genomen want ze moesten dan donderdag nog op de bus en ik ben er voor gaan zitten. Na een paar pogingen is dit er uit gekomen. Die met geel ging naar GerJanne en de groene naar Henriët. De volgende dag zouden we vroeg boodschappen doen, daar kwam een kink in de kabel. De kaartjes pasten net niet in de 14x14 cm enveloppen dus moest ik er nog snel twee zelf maken. Ed heeft geduldig gewacht en nu hopen we maar dat ze zaterdag nog zijn bezorgd. (Als ik het goed heb gelezen zijn ze nog gekomen)



En nu kan ik weer verder met af en toe een kaartje maken als het niet zo heel warm is maar ik heb nog wel steeds een "blog pauze, het camping leven is toch anders dan ons leven thuis.

Fijne zondag en liefs van mij. 

🙋🏼

zaterdag 27 juli 2024

Weer einde van de maand.

Dit keer is het voor mij een experiment. Ik ben nu thuis en doe dit nu met de computer en hoop dat ik dan, als ik op de camping ben, mijn verhaal op mijn tablet of telefoon af kan maken. voorlopig staat dit dus nu in concept. 



 

Daphne en ik kregen van GerJanne een uitdaging. Omdat zij en Henriét al 4 jaar ook elke maand een uitdaging


naar elkaar doen en  het voor hun deze maand de 50e keer is en voor ons de 42e had ze een idee om een kaart te maken  met in ieder geval een 4 er op en geen rechthoekig model. Dat heb ik geweten. Niets klopte er meer van al die driehoeken nadat ik ze had gesneden maar ik heb het gered. De uitdaging van Daphne daarbij was: maak een bijpassende envelop. Op de camping moest ik roeien met de riemen die ik had (voor de envelop had ik alleen maar lichtblauw papier) maar kwam toch tot een tevreden resultaat. Ik vond het wel leuk om te doen dus nog bedankt GerJanne.
Omdat het nu pas de 10e is vind ik eigenlijk mijn verhaaltje een beetje sober, waarschijnlijk is het bij de andere dames ietsje uitgebreider, gaan jullie daar maar snel ook even kijken.
Heel veel liefs van mij en na de zomer (welke zomer ?) kom ik weer wat uitgebreider terug hoop ik.