woensdag 19 juni 2024

Trouwerij

Volgende maand gaan buren die in het blokje huizen naast ons wonen trouwen. Ze zijn niet meer zo piep jong dus ik heb een kaartje voor ze gemaakt waarvan ik denk dat ze het wel mooi zullen vinden. Het plaatje van de auto komt weer uit het leuke boekje dat ik met moederdag kreeg.

Verder heb ik er niet zo veel aan toe te voegen, oh ja het is de sketch van CS en daar link ik hem toch nog maar even naar toe.

Fijne dag en liefs van mij



dinsdag 18 juni 2024

Camino lopen met hindernis

 Zoals ik al schreef in een eerder bericht, heeft onze oudste dochter weer een route gelopen van de Camino de Santiago. Deze keer koos zij voor de Route Primitivo. Dat heeft ze geweten. Het lag niet zozeer aan de weg hoewel die moeilijker is dan de andere routes die ze had gelopen, hij is wat meer met stijgen en dalen en wat minder "tentjes" onderweg waar je iets te eten of drinken kan kopen., Helaas kreeg zij de eerste dag al last van haar knieën en door het verkeerd bewegen daardoor, kreeg zij de laatste dagen last van een blessure aan de achillespees. Wij als ouders hebben haar nog dringend geadviseerd om een andere route te kiezen maar ze heeft door gezet, tja als je bijna 56 bent kan je natuurlijk wel voor je zelf beslissen en ze heeft het weer gehaald.

Zaterdag 8 juni kwam zij 's avonds laat aan met de trein in Zwolle en hebben we haar opgehaald om haar nog even de eerste verhalen te laten vertellen. 

Natuurlijk had in een kaartje voor haar gemaakt, van Daphne kreeg ze een kaart voor ze weg ging en van ons een toen ze thuis kwam,

Voor moederdag had ik o.a. zo'n uitdrukplaatjes boek gekregen van de AC-tion en daar zaten wat leuke afbeeldingen bij die ik kon gebruiken.  


 Om te beginnen ging ze met de trein naar schiphol.

  
Naar Spanje met het vliegtuig waar ze ook nog met de bus naar haar beginplaats moest reizen en heeft ze samen met een vriendin de eerste twee dagen gelopen


We kregen enthousiaste appjes over wat ze zoal at op haar reis (buiten de mooie foto's van de omgeving natuurlijk).  


en toen waren we weer blij dat ze thuis was, weliswaar wat mank lopend maar gelukkig gaat het nu al wat beter. 


Ze kijkt terug op een hele mooie pelgrims tocht, heeft drie weken de tijd gehad daardoor kon ze tussendoor ook een dagje "vrij" nemen om de knieën wat rust te gunnen.

Wij zijn nu even een paar dagen thuis maar gaan morgen weer richting camping.
Ik heb vandaag nog een kaartje gemaakt voor onze buren die volgende maand gaan trouwen. Dat laat ik morgen zien.
Liefs van mij en tot blogs. 
 


vrijdag 7 juni 2024

Gast designer bij Cheerful sketches

 Ik mocht gast designer zijn bij CS. 

Deze keer kreeg ik de sketch toegestuurd en een digi met het verzoek deze te gebruiken, de digi dan hè. Ik had meteen een idee en het leuke was dat onze kleinzoon en zijn vriendin in diezelfde week naar de Apenheul gingen en een filmpje op stuurden van die ? Wat zijn het? Ring aapjes? Anyway, ik had ook meteen een voorbeeldje om te kleuren.

Lekker aan de slag gegaan en ik was zo klaar. Nu was ik bijna vergeten dat ik het vandaag mocht plaatsen maar dank zij GerJanne, die ook gast designer was werd ik wakker geschud. Nu maar weer hopen dat het me lukt om alles weer op mijn blog te krijgen via mijn telefoon vind ik het nog steeds wat moeilijk. 

Fijn weekend liefs 


Tjonge, zo maar in één keer gelukt.