woensdag 29 mei 2024

Een puppy er bij.

 Onze kleinzoon en zijn vriendin wonen in een niet zo'n groot appartement en bij hen woont ook Lila, een labrador.

Nu kregen we een week of wat geleden een telefoontje en moesten we bij de foto's gaan kijken. Bleek dat ze er een puppy bij hebben genomen, ook een labrador.

Natuurlijk heel erg leuk maar wij als opa en oma denken wel "oh hemel, waar beginnen ze aan??" Tja, dat zal de leeftijd wel zijn, zij zijn nog jong, gelukkig maar want het is natuurlijk best wel een heel gedoe om zo'n hondje weer helemaal op te voeden. Vandaag gaan ze voor het eerst naar de puppy cursus.  Gelukkig gaat het wel goed samen met Lila.

We vinden het wel heel leuk voor ze en gaan Minnie a.s. vrijdag bewonderen, ik ben benieuwd.

We zijn al gebombardeerd met diverse foto's en filmpjes, leuk toch dat we zo mee kunnen leven.

Natuurlijk moest er een kaartje naar ze toer en Jesse's vriendin houdt erg van roze en Minnie is een meisjes hond dus een roze kaartje gemaakt.

Fijne avond en liefs



zaterdag 25 mei 2024

Challenge met Daphne


 Het is altijd weer even wennen aan het camping leven en knutselen.  Maar nu had ik gelukkig best veel hobby spullen meegenomen en ben lekker bezig geweest. Ik moet nog wel goed "studeren" hoe ik alles goed  op mijn blog krijg enz. Bijvoorbeeld deze foto, dit is de voorkant van de kaart en ik krijg hem niet aan de onderkant van mijn post dus kast ik het maar zo. 

Daphne had bedacht: "het is mei en dan leggen alle vogels een ei". Daar kon ik wel iets mee en het moest ook nog een kaart met meerdere vouwen, daar kon ik ook wel iets mee. 

Deze keer niet een kaart voor Ariënne gemaakt, zij is in noord Spanje en loopt nu de Camino Primitivo. Vorige week vrijdag begonnen. Deze keer slecht weer, veel regen en lage temperaturen. Echt primitivo dus. Zij krijgt wel een kaartje als ze weer thuis komt. 

Ik heb de stans van Crealies gebruikt die ik op de Art specially heb gekocht en een van mijn favoriete vogeltjes op de voorkant. 

Na verschillende pogingen kreeg ik het niet voor elkaar om de foto van de binnenkant te uploaden en nu is het, via via heel ingewikkeld wel gelukt. Ben er niet helemaal blij mee naar hij staat er. 

Fijne weekend allemaal.




zaterdag 4 mei 2024

En de zon schijnt weer

 Inderdaad, het zonnetje is weer terug en voor nu even een update. Zo ziet het er nu uit. Het privé zwembad bij de buren is weer verdwenen, we hadden er wel een beetje een hard hoofd in. Wij gaan vandaag nog genieten van het buitenleven en vanavond naar huis, dan hoop ik een dezer dagen  weer een kaartje te plaatsen.In ieder geval heb ik me voorgenomen om niet meer hier te "zeuren" over het weer, hoe dan ook.  Dit wilde ik echter nog wel even laten zien. 

Liefs van mij

vrijdag 3 mei 2024

Het was mooi weer.

Dit is het plekje van onze buren.

 Maandag hebben we dan eindelijk onze voortent opgezet. Het gaat elk jaar een beetje moeizamer maar het is weer gelukt. Nu heeft het inrichten nog wel wat tijd nodig maar we doen het kalm aan. Dinsdag een dagje thuis om bij te komen en Woensdagmiddag zijn we terug gegaan, het was heerlijk weer om te rommelen en de boel in orde te maken. Tot  ongeveer 17.00 uur gistermiddag. Toen brak het voorspelde onweer los. Om jullie een idee te geven doe ik even een foto van het plekje van onze buren. Bij ons is het gelukkig ietsje minder maar het is bar en boos. De grond is helemaal verzadigd, in de 25 jaar dat we hier komen hebben we dit nog nooit zo gezien.

Voorlopig zijn we nog wel even bezig hier dus even geen creaties van mij, ik heb nog geen hobby spullen bij me. 

Hieronder de foto van onze plek, ziet er minder ernstig uit maar we lopen wel te "soppen". Maar...we houden de moed er in. 

Fijn weekend en liefs