knutsels en kadootjes

vrijdag 21 mei 2021

Je kan maar druk zijn.Lieve blogvriendinnen

Jullie moeten het me maar niet kwalijk nemen dat ik zo weinig bij jullie "langs kom".

Momenteel zijn we druk met van alles en nog wat en tussendoor maak ik dan nog wel kaarten maar gun mezelf niet de tijd om ze op mijn blog te zetten. Ik lees wel jullie berichten op mijn telefoon en dat vind ik erg leuk en inspirerend maar heb niet altijd tijd om berichtjes achter te laten. Nu het weer camping tijd is maakt het niet makkelijker. Daar is de wi-fi zo slecht dat het gewoon niet leuk is om van alles te doen daarmee.  

Maar nu mijn kaart, Onze dochter en schoonzoon hebben 17 jaar een Bakker Bart winkel gehad en zijn daar vorige week mee gestopt. Veel van jullie zijn ook volger van Daphne en hebben haar bericht vast wel gelezen.

Wij hebben ons suf zitten prakkiseren  wat we nou aan ze moesten geven en uiteindelijk is het maar weer gewoon een envelopje met inhoud geworden, kunnen ze lekker zelf iets gaan bedenken.

Kaartje had ik nog in de voorraaddoos, met plezier gemaakt met mijn nieuwe stempels van SU  en van de week hebben we ze een bezoekje gebracht om een laatste taartje van Bakker Bart te verorberen. Het was gezellig en ze waren blij met hun "cadeautje"

Liefs van mij en een mooi weekend

 

7 opmerkingen:

Henriët zei

Prachtige kaart! Mooie bloem en heel mooi dp heb je gebruikt. Dat is voor Daphne en haar man een hele verandering. Leuk dat jullie nog een laatste taartje gingen eten.
Groetjes van Henriët

Elly zei

Mooie kaart voor je dochter..ja zal wel even moeilijk geweest zijn deze beslissing.
Veel plezier op de camping.
Groetjes Elly

GerJanne zei

Prachtige kaart voor Daphne en Andy. Spannend hoor, om zoiets op te geven en te kijken wat komt...Het is nog niet echt campingweer vind ik, maar soms maakt dat op een camping niet eens zo hel veel uit...

Sarah zei

Mooie kaart. Gezellig dat jullie nog een laatste taartje zijn gaan eten.
Tijd geeft raad. Ze vinden wel een nieuwe weg. X

creaties van Daatje zei

Wat een leuk kaartje voor hun, Marja
Gezellig dat jullie nog een taartje zijn gaan eten bij het bakkkertje!
Zal voor Daphne en Andyven hun gezin best een verandering worden....
Maar ook dat komt goed!
Zitten jullie nu al op de camping dan?
Fijne dag liefs Martha

bolletjelucky.blogspot.com zei

Geeft niets hoor Marja, niets moet in blogland hoor. Je hebt een mooie zonnige kaart gemaakt voor Daphne en Andy, heel fleurig. Best spannend om na zo'n lange tijd iets anders te gaan doen maar Daphne is helemaal happy met haar nieuwe baan en Andy zal vast ook wel zijn plek weer vinden. Hopelijk snel beter weer in aantocht.
Lieve groetjes Miranda

Daphne zei

Was lekker hè, ons "afscheidstaartje".
De kaart heb ik natuurlijk weer uitgebreid bekeken, in het echt zijn ze toch altijd weer anders.
Mooi hoor en we zijn blij met ons kado!! Nog geen idee wat er ermee gaan doen, maar het idee van even weg met z'n 2tjes trekt erg🙂