knutsels en kadootjes

zondag 4 februari 2018

Nummer één geworden en een € 300,= kaart

Tot mijn verbazing ben ik bij de bingo challenge van knutsels en kadootjes nummer één geworden en mag ik gastdesigner zijn. Oh, bibber dat is niks voor mij maar onze dochter Daphne zegt dat ik MOET dus dwing ik mezelf om het in ieder geval te proberen. Best spannend. Jullie komen het wel tegen tzt.
Ooit heb ik samen met  Daphne kaarten gemaakt en daar zat een vriend van haar bij die een groothandel heeft, weliswaar in jassen enz en niet in kaarten of zo.
Hij zat met studie naar ons te kijken en verzuchtte opeens "mijn hemel, zo'n kaart mag wel € 100,= kosten. Dus als ik veel moeite heb gehad met een kaart maken verzucht ik dit tegenwoordig ook.
Maar deze kaart heeft echt alles geslagen. Alles en dan ook alles ging verkeerd. Van het donkerrode onderpapier papier heb ik zelfs op een gegeven moment het dp afgetrokken en omgekeerd weer opgeplakt en nieuw dp erop. Ik laat me niet kennen  door weerbarstig en provocerend papier.  Goed komen zal het, hoe dan ook.
Alle plakkertjes van de " waterval" zijn er ook twee keer afgehaald en op het laatst heb ik ze maar langs de randjes afgeknipt en opnieuw opgeplakt op de strook, ze zijn daarom ook kleiner geworden dan ik van plan was en de waterval is wat dikker dan het plan. Toen hij helemaal klaar was zat er een zeer irriterende vlek op de uittrekstrook, echt dat kon ik niet aanzien dus daar moest ook nog iets aan gedaan worden. Over de witte strook een nieuwe geplakt, het strookje waar hij onderdoor wordt getrokken ietsje opgehoogd anders bleef het steken en klaar was het. Toen zat er weer een vlekje op, ik was verslagen door een stuk papier  👿😌. Dat liet ik niet op me zitten en heb die kleine bloemetjes er overheen gestempeld. Hoe zo verslagen door een stuk papier??😛 en het leuke is dat ik ook nog eens bijna niets heb weggegooid, oh zo. Dat moest ook wel want het rode papier was helemaal op.

De foto's van de "uittrek" zijn niet mooi gelukt maar er staat op: Get well soon. Dat hadden jullie vast al begrepen. Deze kaart is geen € 100,= kaart maar zeker wel een € 300,= kaart geworden.
Fijne avond!


10 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Haha wat een leuk verhaal om te lezen.."de kaart en zijn verhaal"...Knap dat je je niet laat verslaan, bij mij had hij al tig keer in de prullenbak beland denk ik. Het is uiteindelijk een hele mooie kaart geworden Marja. Kun je er nu wel afstand van doen?
Natuurlijk ga jij gewoon als gast-designer aan de slag. Je laat je toch niet verslaan zeker ;p
Lieve groetjes Miranda

Monique zei

Wat een strijd kan het zijn hè, zo'n kaart. Maar uiteindelijk heb jij gewonnen en is de kaart een bjoetie! En natuurlijk "moet"je meedoen als gastdesigner ;-)) Ik zal je deze avond nog laten weten wat je mag maken....dan heb je tijd genoeg!!!
Lieve groetjes, Monique

Nelleke zei

Super dat je gewonnen hebt, het is je gegund. En gewoon een kaartje maken als gastdesigner, dat is toch een eer. Ja soms wil het niet vlotten, en dan mag je echt wel voldoening hebben dat het je toch is gelukt om een mooie kaart te maken. Groetjes Nelleke

Daphne zei

Whahahaaaaa!!
Ik lig hier onder de tafel, wat een verhaal....😂😂
Stuur deze maar naar okns, da n kun je er af en toe nog naar kijken😉
Tuurlijk ga je gast designer zijn!!
Kom op Mam, als je meed doet aan een challenge ga je ook aa n wat je geweonnen hebt!
Jij kan dat, zeker weten.
Gefeliciteerd, wat een eer ook.

Rosina zei

Ohhh Marja ...heel herkenbaar je "300 eurokaartje"
En als het eenmaal verkeerd gaat gaat er meestal meer verkeerd...maar toch is het een prachtig kaartje geworden, leuk modelletje is het
en gefeliciteerd met je topplaatsje
succes met je gastdesignerkaartje

groetjes Rosina

GerJanne zei

Ha Marja,
Gefeliciteerd met je nummer 1 in de top 3! Je had gewoon de meeste stemmen, dus leuk toch, gastdesigner. En ik kan je vertellen dat het en heel leuke challenge is en niet ingewikkeld, dus dat komt helemaal goed!! Weet ik zeker.
Dit verhaal is erg grappig te lezen, maar voor jou niet grappig....Een heel dure kaart! Maar wel een mooie!!
Groetjes,
GerJanne

Atelier Valerie zei

Marja van harte gefeliciteerd ...
Ik kijk er naar uit en zal wel lukken ...
Fijne zonnige start van de week ... liefs Valerie ♥

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
thats the spirit,
nooit opgeven en zoals jij het wilt zo gaat het worden!
het is dan ook weer een schitterend watervalkaartje geworden!
En wat leuk voor je, dat je gastdesigner mag zijn, ben zeer benieuwd!!!!
liefs Martha

Anneke zei

Jeetje wat een verhaal maar het is goed gekomen, dat is het voornaamste. Heel mooi!
En gastdesigner, dat moet je zeker doen. Dat gaat je lukken!

marenmat zei

Oooo wat een rampenplan zeg! Ik herken dat heel erg. Hihihi! Maar het is hoe dan ook een heel gafe kaart geworden en gelukkig zal de ontvanger er niets van weten ;o)

Ik heb alweer veel kaarten gemist zeg! Heel leuk vind ik ze allemaal. Ik blog steeds via mijn telefoon, maar daar staat heel irritant geen leeslijst op. Dan vergeet ik gewoon steeds bij iedereen langs te gaan, want ik kne niet alle blognamen uit het koppie. Toch maar weer eens wat meer achter de pc gaan zitten, want ik mis al deze mooie kaarten en verhalen, hihi

Groetjes marlies