knutsels en kadootjes

donderdag 11 januari 2018

Ik ga me weer eens aan challenges wagen.

Hebben jullie dat ook wel eens, dat een kaart met je "aan de haal" gaat. Het gebeurt mij regelmatig.
Zoals ik gisteren al schreef, wil ik weer eens mee gaan doen aan wat challenges, gewoon omdat het best leuk is en ik aangespoord wordt door Daphne, onze dochter.
Zij vond dat ik vooral aan die van de Dutch card lovers mee moest doen omdat ik van die leuke snijmallen had gekocht bij de AC-tion. Dus, ik naar zolder en wat gebeurt er dan. Ik zie opeens wat papier en uitgesneden rondjes liggen op een tafeltje, dat lag daar al 2 jaar denk ik. Iedere keer wilde ik het opbergen maar dan had ik het in mijn handen en dacht "hier moet toch iets mee te doen zijn". vervolgens legde ik het weer neer en lag het daar maar ter liggen. Ha, ha. Dus, ik ging naar zolder met een idee maar het werd heel iets anders. Nu heb ik een nichtje die gisteren hoorde dat zij op 62 jarige leeftijd nog een baan heeft gewonden en toen was 1+1 gewoon weer 2. Waar mijn oorspronkelijke idee is gebleven??? Joost mag het weten, dat bedoel ik nou met een kaart die met je "aan de haal gaat". Deze is dus gemaakt naar een sketch van de dutch card
lovers en van die nieuwe snijmallen gebruiken is niets terecht gekomen. Misschien ga ik er nog wel een maken. Oh ja dan nog het verhaal van de kaarten voor het buurjongetje afmaken. Gisteren sprak ik zijn moeder en ze vonden het heel grappig dat ik twee kaarten had gemaakt ze hadden precies gedacht zoals het was gegaan, hadden tegen elkaar gezegd: "als Marja ziet dat hij 5 is gaat ze vast heel snel een andere maken" en ze vonden het heel leuk dat hij nu twee kaarten had gekregen.. Dus eindelijk kreeg ik een reactie ha. ha.
Fijne dag en groetjes

13 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Wat een prachtige kaart! En wat leuk dat je reactie hebt gekregen op de kaarten. groetjes Joanne

Wies zei

Leuk dat je nu een idee kreeg, om met het papier en de rondjes die er lang lagen, een kaart te maken. En met je nieuwe mallen zullen er vast wel andere creaties komen. Toch leuk dat je nu een reactie kreeg op de kaartjes voor de buurjongen.
Groetjes, Wies

Daphne zei

Ja mam....dat heb ik ook...
Heb ik dus van jou😊
Deze is echt zó leuk.
En eindelijk doe je weer eens mee met een challenge....je maakt zoveel kaarten, kun je best eens een leuke sketch gebruiken en meedoen met de challenge.
Leuke kleuren combi en de papiertjes passen goed bij elkaar.
En de reactie vd buren....hihi, eindelijk.

Daphne zei

Heb je hem wel ge linkt bij DLC??

GerJanne zei

Oh Marja, dat herken ik ook! Dan komt er zo'n ander kaartje uit! Maar vaak is die dan ook heel gaaf. En dat geldt ook voor jouw kaart. Leuk voor je nicht. Ik heb ook een collega van 62, die verbaasd was toen zze afgelopen juli bij ons werd aangenomen. Helaas kan zij in oktober met pensioen en dat gaat ze ook doen. Werken is leuk, maar vrij zijn is leuker, zei ze...
Groetjes en oh ja, leuk dat je nu reactie kreeg van de buren!
GerJanne

Margot zei

Wat een mooie kaart! Goed nagedacht over de opbouw, maar ik denk onbewust aangezien de kaart aan de haal ging met je ;) ;) ;)
Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

Nelleke zei

Ik heb genoten van je verhaal en kaart, zeker ook het verhaal van je buurjongen Haha. En je kaart die is prachtig! Groetjes, Nelleke

Annerieke zei

Wat een leuke kaart Marja! En ja hoor, ik herken het zeker, een idee in m'n hoofd dat er uiteindelijk heel anders uit komt te zien. Dat is nu creatief zijn ;-).

martha datema zei

Hoi hoi Marhja,
ja bij mij gebeurt dit heel erg regelmatig,
gewoon snel afgeleid denk ik, maar ach wat maakt het uit denk ik dan maar, heel mooi dit kaartje ik vind de kleurencombinatie ook erg mooi!
Op naar je volgende project!!!
Liefs Martha

Angelique zei

Prachtige kaart maakte je met de sketch. En wat leuk om iets terug te horen over je leuke kaartjes voor de 4 eh 5 jarige.
lieve groetjes Angelique

Marjan Küppers zei

Mooie kaart met erg leuk papier! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

Marja Kenter zei

Yes, kostte wel moeite. ha. ha

Anja Curvers zei

Mooie kaart met leuk papier. Gaaf dat je meedoet bij DCL.