knutsels en kadootjes

donderdag 30 juni 2016

Lekker weer thuis.

Nee ik ga niet klagen over het weer maar wel blij zijn dat we nu lekker thuis zitten. Ik had afgelopen maandag zo'n vreselijke rugpijn dat we meteen naar huis zijn gegaan, heerlijk in een warme omgeving. Gelukkig gaat het nu stukken beter en kon ik vandaag weer aan de slag met de CZC. De eerste maand is al weer voorbij en ik ben helemaal "bij". Gisteren was het onderwerp : gebruik een ambigram of een palindroom. Ik moest eerst zoeken of internet wat die woorden inhielden en zag daarbij dat je ook cijfer palindromen hebt en daar  ik stuitte op de datum 20022002. Ik heb iets met getallen dus was de keus makkelijk bovendien is 20-02 mijn geboortedatum weliswaar niet 2002 maar 1945, ach een kniesoor die daar op let. De achtergrond is weer een gelli plate afdruk (zo fijn al die monoprintjes in voorraad). De cijfers zijn van inpakpapier. Dit heb ik op dun karton geplakt.
Voor vandaag was het: vingerverf. Hier heb ik rondjes gewreven op een stukje dik papier met roze, oranje en witte acrylverf. Daarop gestempeld met een bloem van de Action en uitgeknipt. De achtergrond is een stukje papier waarop ik mijn brayer steeds heb schoongerold. Dit heb ik wel 100X in mijn handen gehad om te gebruiken en vandaag is het eindelijk gebeurd.

Groetjes

8 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh fijn dat het wat beter gaat met je rug. Ja al dat vocht is niet best voor de spieren, ik merk het ook maar ja we doen het er maar mee.
Genieten doe ik van je vrolijke kaarten, ze zijn allebei erg gaaf. Mooie achtergronden, ook die waar je je brayer steeds op schoon hebt gemaakt. Leuk hoor...
Lieve groetjes Miranda

Ans Gilbert zei

Het was vandaag ook weer ontzettend slecht weer, dan ben je nergens beter dan thuis..
Wat heb je mooie kaarten gemaakt..ik vind de bloemen op je 2de kaart echt zó supermooi!
groetjes,
Ans

GerJanne zei

Heel gaaf Marja. Allebei je kaarten! prachtige achtergronden heb je gemaakt.
EN hoe is het nu met je rug?
GerJanne

Rosina zei

2 schitterende kleurrijke kaartjes Marja....en fijn dat je thuis bent...het is ook bar en boos met het weer....en de vooruitzichten zijn nog niet veel beter...
beterschap met je rug
groetjes
Rosina

Joanne kramer zei

Fijn dat het met je rug weer beter gaat. Maar wat een weer, jammer he!? Ik hoop dat we nog mooie zomerse maanden tegoed hebben. Je hebt mooie en vrolijke kaarten gemaakt! groetjes Joanne

marenmat zei

Nou ik moets ook ff zoeken hoor! Een ambigram, nooit van gehoord, maar wel leuk dat ik t nu weet. Zo leren we elke dag weer wat nieuws ;o)

De kaarten zijn erg leuk. Wat een schattige bloemetejes zijn het geworden!

Groetjes Marlies

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
was vast iets met de kou toen je zo een rugpijn hebt gekregen, erg vervelend voor je!
Gelukkig te lezen dat het nu weer wat beter met je gaat, je hebt mooie kaartjes gemaakt, heel origineel en die bloempjes erg vrolijk en een mooi contrast dat rood in dat groen!
Liefs van Martha

Willy zei

Wat vervelend die pijn in je rug :( tja en het weer...gelukkig vermaken wij ons wel :) Gave uitwerkingen weer Marja en euhhh beterschap!