knutsels en kadootjes

donderdag 14 april 2016

Weer eens meedoen met de liftchallenge.

Daar liep ik de hele tijd aan te denken en gelukkig kwam ik vandaag op het idee tot wanneer je mee kan doen. Morgen dus.
Ik ben nog net op tijd.
Ik heb er twee gemaakt, een tweede omdat ik de tekst niet zo geweldig vond maar bij de andere heb ik bloemetjes gebruikt en daar een zwarte tekst in gestempeld. Vind ik ook niet zo geslaagd dus ik stuur die met de roze tekst in. Ik ben trouwens wel lekker bezig. Ik heb pas de stempelinkt van SU aangeschaft, 10 pads, mooie kleuren maar ik zit onder, mijn handen zijn bont gekleurd en ik knoei er ontzettend mee. Ook dat is wennen. Ik begin het gebruik wel al aardig onder de knie te krijgen. Ik druk te hard,  moet er aan denken dat niet te doen.
 Deze gaat dus naar de liftchallenge en de andere laat ik ook maar even zien.
Groetjes maar weer. Fijne avond. Oh ja en de voortent van onze kinderen/kleinkinderen staat pico bello zonder ruzie en net voor de bui klaar. 

9 opmerkingen:

Diny zei

Je hebt twee prachtige kaartjes gelift Marja!
Groetjes Diny

Wies zei

Twee leuke liftkaarten Marja. Maar bij de eerste komt de tekst beter naar voren en past ook goed bij de gestempelde hartjes.
Groetjes, Wies

Dora zei

Twee leuke kaarten,Marja.

Sarah zei

Leuk gedaan!!

Annigide zei

Twee mooie liftkaartjes, ik vind die met de roze tekst ook mooier. Wat ben je al lekker bezig geweest met al je spulletjes van de beurs. Ik ken het dat je handen onder zitten, heb ik ook nogal eens last van.
Gaaf is je kerstkaart met de drie verschillende boompjes, geeft een leuk effect.
En de kaart voor je schoonzoon is super, wat zijn de stralen goed gelukt.
lieve groetjes Angelique

GerJanne zei

Heel mooie kaartjes heb je gemaakt! Leuk he, om dit uit te proberen.
Ze zien er allebei leuk uit. De bloemetjes op de tweede kaart lijken op die van mij, he??
Groetjes,
GerJanne

Joanne kramer zei

Wat een mooie kaarten laat je zien. Lekker blijven kliederen....uhm oefenen maar. groetjes Joanne

Marjan Küppers zei

Ik vind ze allebei erg mooi, hoor, Maar snap wel dat je de eerste laat meedoen, die heeft inderdaad net iets meer. Prachtig gestempeld en erg mooie kleurtjes samen! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

Cornelie zei

Lekker bezig geweest dus. Heerlijk toch om al je inktjes gelijk uit te proberen, en hoe vaker je het doet hoe beter het gaat. Erg mooi geworden, en beide ook met mooie kleuren, leuk. Dank je wel!