knutsels en kadootjes

vrijdag 12 april 2013

Gaat het dan eindelijk zomeren?

Volgens de berichten wel dus...ga ik wat minder tijd krijgen om te bloggen. Maar voor nu toch nog een kaartje dat ik samen met mijn kleinzoon heb gemaakt. De afbeelding is niet zo geweldig maar ik kan het nog steeds niet vinden hoe het goed moet via de scan. Altijd gaan ze scheef liggen.
Ik had het plaatje nog liggen, kwam uit een Boordevol van Pipoos. Hij was hier samen met zijn zusje en mam Daphne en wilde ook mee kleuren. Later heb ik er een kaart van gemaakt en hij was er blij mee. Hij heeft heel lang op hun prikbord gehangen (de kaart dan hè).
Streepjes papier heb ik ooit gekocht bij Kruidvat, de bloemenstrookjes bij Xenos. Zo langzamerhand heb ik toch wel een heel uitgebreide verzameling knutselspullen en er kan toch altijd meer bij. Mijn lieve man roept wel eens: "Ik zou niet kunnen bedenken wat je nu nog moet kopen" en dan zeg ik maar dat ik blij ben dat ik het wel weet. Ik heb van de week weer verliefd bij de knutselhoek ban Boekenvoordeel gestaan, wat een leuke, nieuwe spullen hebben ze weer en alles hangt op kleur bij elkaar van knoopjes, lintjes tot weet ik veel wat nog meer, de moeite waard om eens te gaan kijken als je in de buurt bent. Het is zo veel dat ik met niets naar huis ben gegaan, eerst maar even laten bezinken. Voor jullie allemaal: een heel fijn week end
Marja

8 opmerkingen:

Els zei

Hallo Marja,
Ja ik ben in die winkel geweest en heb met plezier staan kijken en na lang aarzelen iets meegenomen.Vorig jaar heb ik er mijn Double DO XL gekocht.
Leuke kaart is het geworden, zeker ook omdat kleinzoon er ook aan gewerkt heeft.
Ook een fijn weekend.
Els

Willy zei

Wat een schattig kaartje en nog leuker dat je hem samen met je kleinzoon hebt gemaakt!! Ja, de boekenvoordeel heeft leuke spullen, ik kom er graag!! Geniet van het mooie weer wat ze ons beloofd hebben :)

GerJanne zei

Hoi Marja, wat een leuke kaart heb j samen met je kleinzoon gemaakt.
Lekker vrolijk.
ik hoorde vandaag dat er een warme stroming vanuit Spanje naar ons land toekomt en wel zo snel dat het geen tijd heeft om af te koelen.
Nou, mijn zusje in Spanje loopt in een t-shirtje in de sinaasappelboomgaard in Valencia en dat wil ik ook wel.
groetjes,
GerJanne

Daphne Coers zei

Nou, en hij hangt er nog steeds (de kaart dan he!)
Hij is zo leuk en dat komt zeker omdat jullie hem samen hebben gemaakt.
Mylo wil hem naar zijn vriendinnetje (Iris) opsturen, dan kan zij e rook nog lekker van genieten.
Enne, die winkel.......ik ben blij dat ik geen tijd heb om de stad in te gaan, mijn kamer puilt uit van de "rommel" (ik noem het knutsel spullen, maar Andy zegt steeds rommel, snap jij dan nou??)
Ik moet eerst maar eens lekker door knutselen en alles gaan gebruiken........Alhoewel: Ik zit niet zo ruim in de paars tinten, knoopjes kan ik altijd wel gebruiken, een ponsje kan er nog wel bij en en en......
Ohhhhhh, HELP!!!!
Fijn, ZONNIG weekend en tot gauw, Kus, Daph, Xx

Marja Kenter zei

Oh Daph, dat hadden ze, hele mooie kleuren paars!!!
kus mama

Daatje zei

Hoi hoi Marja,
ja het is nu mooi weer gelukkig maar he!
Wat een leuk kaartje is dit!
leuk die bijdrage van je kleinzoon!
Groetjes van Daatje

Annerieke zei

Hoi Marja,

Bedankt voor je reactie bij mij. Via via ben ik bij jou terecht gekomen, want rechtstreeks via je reactie lukte me niet. Ik weet ook niet waarom het niet lukt om mij te volgen, misschien nog eens proberen? Je maakt ook erg leuke creaties! Tot een volgende keer.

Groetjes Annerieke

Nelly zei

Hoi Marja,

Wat leuk dat je van een kaart van mij inspiratie hebt op gedaan.
Jij maakt ook hele leuke kaarten en ben je volger geworden.
Tuurlijk mag jij je kaart op je blog zetten en vind het een grote eer als je mij daar bij vermeld.

Groetjes Nelly