knutsels en kadootjes

vrijdag 15 juli 2016

Laten inwerken.

Soms moet ik de onderwerpen even "tot mij laten komen". Tijdens mijn ochtend wandeling loop ik dan te bedenken wat ik kan doen.  Zo ook deze met het theezakje. Eerst hebben er drie theezakjes aan het wasrekje te drogen gehangen.  Dat duurde best wel lang, ha, ha onze buren zullen misschien wel gedacht hebben dat ik ze nog een keer ging gebruiken wat eigenlijk ook waar was. Toen zag ik dat ze heel mooi uit elkaar gehaald konden worden (rooibosthee van de Lidl) dit heb ik voorzichtig opgeplakt, weer in mijn oude Flows gebladerd en het kopje gevonden plus de tekst alsook het pakje thee. Een klein beetje creatief denken wat het kopje hoorde eigenlijk bij een artikel over koffie. Een bloem uit een tweede zakje geknipt en: klaar.
Nu ben ik er nog 2 achter en vandaag is het onderwerp: je favoriete plek. Tja dat is niet zo moeilijk natuurlijk, thuis en dan mijn knutsel kamer! ! Daar wil ik een foto nemen dus die moet even wachten. Ik moet nog: horizon en: gebruik een randje. Dat moet toch te doen zijn in één dag. Morgen  maar.
groetjesgroetjes

6 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke en originele kaart heb je zo gemaakt, Marja!

Dora zei

super leuk en dan het verhaal erachter. ((:

Diny zei

Tijdens je ochtendwandeling komen inderdaad de beste ideeen in je op Marja....wat een leuk idee was dit....prachtige kaart!
Groetjes en succes met de andere twee kaartjes voor morgen!
Diny

Rensina Steursma zei

Wat een geweldig leuk kaartje, helemaal mijn ding natuurlijk met de thee als onderwerp.
Fijn weekend!

Joanne kramer zei

Wat een idee. super leuke kaart! groetjes Joanne

GerJanne zei

Hoi Marja,
Wat een gaaf kaartje heb je gemaakt. Mooie kleuren. Ben benieuwd wat je van de foto van je knutselkamer gaat maken.
Groetjes,
GerJanne