knutsels en kadootjes

maandag 27 juni 2016

Wel of niet plaatsen?

Wat ik leuk vind is, dat als je een creatie zelf niet zo geweldig vind maar hem een paar dagen laat liggen, je er opeens met andere ogen naar kijkt. Dat had ik met deze. Ik wilde hem niet aan jullie laten zien echter, toen ik hem gisteren aan mijn buurvrouw liet zien dacht ik toch: hmm.
De opdracht was: pak een boek, blz 17 woord 7. Het eerste boek gaf mij "en", daar kon ik niks mee dacht ik. Het tweede boek gaf me: naar. Daar kon ik ook niks mee. Dus vroeg ik aan Ed, kijk jij eens in je boek, blz 17 woord 7. Ha, ha, hij keek me aan of ik een beetje gek was maar gaf mij toen het woord : nat! Nou, daar kon ik iets mee in deze natte periode. Pfft. Ik heb het weerbericht uit de krant genomen, verfrommeld, opgeplakt en met gesso ingesmeerd. Wat stempels er op en toen twee weersberichtjes zoals jullie kunnen zien. Klaar was ik weer. En nu vond ik het toch opeens wel leuk.
 oh ja de witte stippen heb ik met een kurk gemaakt.

12 opmerkingen:

Joanne kramer zei

hahaha....wat een leuke en originele kaart! Maar ik hoop dat je de volgende keer het woord 'zon'tegenkomt :-). groetjes Joanne

Diny zei

Wat een genie ben je toch Marja....hoe verzin je het! Heel erg leuk gedaan en het is net wat je zegt....de andere dag ziet je kaartje er veel beter uit!
Groetjes Diny

Godelieve zei

Dat herken ik, even laten liggen en je kijkt met andere ogen. Slim, die kurk!

Mariƫtte zei

Hoe bedenk je het! Groetjes Mariƫtte

Rosina zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Rosina zei

Wat een leuk idee Marja om zo tot een inspiratie te komen....en ja NAT ...daar had je misschien zo ook opgekomen....wat een vieze kleddernatte dag was het weer vandaag...maar geweldig die teksten erop....SUPER!!!

groetjes Rosina

Je@net zei

NAT...nou dat was vandaag wel heel toepasselijk. 's morgens ging het hier nog wel, maar vanmiddag heeft het alleen maar geregend. Leuke achtergrond ook op je kaart!

Ans Gilbert zei

Hoi Marja,
ik vind het ook een hele leuke kaart, mooie achtergrond en de weerberichten in combinatie met NAT zijn heel leuk!
groetjes,
Ans

Anneke zei

Het is ook een leuke. En nat is het perfecte woord :)

Elizabeth zei

haha...beetje gek dat wel...maar wel heel gezellig gek. Het spreekt me wel aan. Maakt het een beetje avontuurlijk en je fantasie wordt getriggert. Leuk hoor

marenmat zei

Hihi, zo slim gedaan! Ik heb toch liever het eerste berichtje, wat een regen he, de laaste tijd. Bleeehhh. Maar je kaart is top!

groetjes Marlies

martha datema zei

Hoi hoi Marja,
moeilijke opdracht!
Maar zoals altijd is het je gelukt!
Heel origineel ook, met een krantenbericht!
Prachtige achtergrond!
Liefs van Martha