knutsels en kadootjes

zondag 12 juni 2016

CZC2016 nr 10 en 11

De opdrachten waren: vervoermiddel/transportmiddel en een flap aan je kaart.
Dat was weer een gelukje want onze dochter en schoonzoon hebben een bakkerij Bart en daar is of was een aktie waarbij je een fiets kon winnen. Ik was bij ze in de winkel, zag de kaartjes liggen en bedacht dat ik er vast wel een keer iets mee kon doen dus heb ik een paar mee genomen. Ik hoefde niet lang na te denken bij die opdracht. Ik heb de fiets en de teksten uitgeknipt en verhoogd opgeplakt,  een paar bloemetjes erbij gestempeld en klaar was ik.
De tweede had ik iets meer moeite mee. Ik ben er ook niet helemaal tevreden over. Het onderste bloemenrondje had ik graag anders gehad maar ach het is voor mezelf en omdat ik in te halen had ga ik het niet meer over maken. De achtergrondjes zijn weer op de gelli plate gemaakt, het oud roze is in werkelijkheid mooier.

Dit was het weer voor vandaag. Doei. Jammer genoeg heb ik niet veel tijd om bij jullie veel reacties achter te laten. De wi fi is niet zo heel geweldig hier vooral als het regent.

7 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Leuke opdrachten weer Marja en je bent er weer volledig in geslaagd om er aan te voldoen. Knap hoor. Hier valt de regen nu met bakken naar beneden terwijl het benauwd warm is..alles plakt :(
Lieve groetjes Miranda

Diny zei

Missie geslaagd Marja....dat heb je leuk gedaan!
Groetjes Diny

Nelleke zei

Leuk idee om dagelijks wat te maken naar een opdracht. Mooie kaartjes, ook de onderste... groetjes, Nelleke

Willy zei

Leuke uitwerkingen Marja, ben benieuwd naar het vervolg!

GerJanne zei

Goed idee zeg! Hardstikke leuk met die fiets en jij bent lekker bezig hoor!
Groetjes,
GerJanne

Rosina zei

Heelleuk zijn deze kaartje weer marja...en heel mooi gedaan met die fietskaartjes uit de winkel....wij zien als creatievelingen overal wel wat in...Ook je oranje cirkelkaartje is heel geslaagd...hopelijk komt er niet teveel regen meer de volgende dagen....dat maakt het kamperen er niet gezelliger erop...

groetjes Rosina

Daphne Coers zei

Leuk mam, die fiets kaart.....
Je kunt er nog wel een paar maken en dan zonder Bakker Bart tekst, ik krijg allemaal leuke idee├źn ineens.
Goh.....nou heb ik zelf natuurlijk geen kaartjes meegenomen, zucht!